Moi, ja tervetuloa ensimmäiselle suomenkieliselle defiin erikoistuneelle sivustolle. Perustin tämän sivuston vuoden 2022 alussa auttamaan aloittelijoita ja kokeneita defin harrastajia saamaan laadukasta defiin liittyvää tietoa, vinkkejä ja oppaita selkeällä suomenkielellä.

Tähän blogiin liittyy vahvasti myös vuoden 2021 lopulla perustettu Defi Suomi -telegram-ryhmä, jonka löydät täältä: https://t.me/defisuomi.

Osa tämän sivuston sisällöistä tulee olemaan maksullisia ja vaatii kk-jäsenyyden. Nämä maksulliset sisällöt tulevat sisältämään alpha-vinkkejä tulevista defi-narratiiveista ja uusista palveluista, syväluotaavia analyysia nykyisistä defi-alustoista, sekä avaan myös omien sijoituksieni taustoja ja perusteluita.

Muistuttaisin vielä lopuksi, että en ole sijoitusneuvoja, joten mitään tällä sivustolla olevaa tietoa ei tule ymmärtää sijoitusvinkkeinä tai sijoittamiseen liittyvänä neuvonantona.

Jos haluat lähettää toiveita, kommentteja tai vinkkejä, tavoitat minut Defi Suomi -kanavalta tai perinteisellä sähköpostilla osoitteesta: cee@defisuomi.fi

Jaa tämä postaus