Defi Suomi perustettiin vuoden 2021 lopussa tarjoamaan suomalaisille defin käyttäjille ajankohtaista tietoa ja yhteisö, jossa käydä keskustelua. Defi Suomi sai alkunsa Telegram-ryhmänä, josta se laajentui omaksi blogikseen vuoden 2022 alussa. Tänä päivänä Defi Suomen yhteisössä on suurin osa suomalaisista defisijoittajista ja ammattilaisista.

💡
Mikään sisältö tällä sivustolla ei ole sijoitusneuvo tai kannustus ostaa jotain tiettyä kryptovaluuttaa tai käyttää jotain tiettyä kryptopalvelua. Kryptot ja defin palvelut ovat kaikki kokeellista alkuvaiheessa olevaa teknologiaa, joka tarkoittaa sitä, että voit menettää kaikki sijoittamasi varat!

Maksullinen Defi Suomen tili (5 €/kk)

Defi-markkina kehittyy ja muuttuu valtavalla nopeudella. Viikko sitten tehty investointi voikin osoittautua vääräksi markkinatilanteen muuttuessa tai käyttäjän on vaikea hahmottaa uuden defipalvelun tokenomiikka-konseptia.

Seuraan itse hyvin aktiivisessti defiä, kryptomarkkinaa ja rahoitusmarkkinoita yleisesti. Seuraan yli 50 eri blogia, 30 eri podcastia, tuhatta eri crypto- ja defiaiheista Twitter-tiliä, lukuisia Youtube- ja Discord -kanavia. Kahlaan päivittäin kaiken tämän informaation läpi ja pyrin nostamaan sieltä suomalaisen defisijoittajan näkökulmasta tärkeitä ja mielenkiintoisia sisältöjä. Täydennän näitä uutisia omilla näkemyksillä ja huomioilla. Nämä sisällöt ovat sinun saatavilla kuukausimaksua vastaan.

Defi Suomen maksullisiin sisältöihin kuuluu myös analyysit erilaisista mielenkiintoisista defiprojekteista, yksinkertaisia oppaita aloittelijoille, vinkit uusista avautuvista projekteista, ja monia muita laadukkaita artikkeleita.

Tämän lisäksi järjestän myös 1-to-1 tapaamisia ja sparraussessioita mikäli niille tulee tarvetta. Suunnittelen myös tulevat artikkelit maksavien käyttäjien toiveiden pohjalta, eli jos kaipaat syvällisempää analyysia sinulle tärkeästä defi-palvelusta niin voit ehdottaa aihetta.

Kertauksena: pienellä 5 €/kk summalla saat pääsyn Suomen laajimpaan defi-yhteisöön ja sen sisältöihin:

Membership
Hopiumia ja alphaa defin pimeässä laaksossa vaeltaville.

Liity mukaan täältä!

Aktiivinen sisältö ja uusimmat uutiset löytyvät Discord-ryhmästä

Discord-ryhmään pääsy maksaa 15 €/kk.

Discord-jäsenyys
Defi Suomen maksullisen tilauksen lisäksi tarjolla on aktiivinen yhteisö, joka toimii ja elää Discord-alustalla. Pääset mukaan tästä linkistä! Saat pääsyn Discordiin naurettavan edullisella 15 €/kk-hinnalla. Voit lopettaa jäsenyyden halutessasi koska tahansa eli et sitoudu kuin maksamaasi kyseisen kuukauden maksuun. Discord-yhteisö tarjoaa sinulle mm.: * Tiedotus- ja Alpha-kanavan uusista Defi Suomen sisällöistä

Liity osaksi pientä, mutta aktiivista yhteisöä

Defi on toimialana vielä kovin pieni, mutta suomessa on sitäkin aktiivisempi ja auttavaisempi yhteisö. Löydät tämän yhteison Telegramista osoitteesta: https://t.me/defisuomi

Toivottavasti liityt mukaan!

Ystävällisin terveisin,

Janne
cee@defisuomi.fi

Mutta kuka minä siis olen?

Moni saattaa miettiä miksi Defi Suomen kirjoittajat ovat anonyymeja. Kryptomarkkinan ja defin turvallisuus on pitkälti käyttäjästä kiinni. Jos olen huolimaton oman lompakkoni tai sijoitusteni turvallisuuden kanssa, kukaan ulkopuolinen taho ei tule minua pelastamaan. Tämä tarkoittaa sitä, että julkinen profiili altistuu teknisen ja sosiaalisen hakkeroinnin riskeille ja kiristykselle. Maailmalla tästä on paljon surullisia esimerkkejä.

Tämän johdosta kirjoittajat ja allekirjoittanut perustaja toimii vielä anonyymiin profiilin takaa. Jos kuitenkin olet kiinnostunut yhteistyöstä ja sen johdosta sinulle on tärkeää tietää kuka tämän blogin takana on, voit ottaa yhtettä cee@defisuomi.fi.

Oma historiani ja kokemukseni sijoittajana:

  • Osakesijoittaja vuodesta 2000
  • Johdannnaistuotteita ja forex-sijoittamista vuodesta 2007
  • Bitcoinin löysin vuonna 2014. Ostin ensimmäisen bitcoinini hintaan $500 ja myin sen innoissani hieman sen jälkeen hintaan $1000...
  • Ethereumista ja älysopimuspohjaisesta mallista kiinnostuin 2015
  • Defissä mukana vuodesta 2020
  • Kansainvälisen rahoituksen MBA Helsingin kauppakorkeakoulusta

Pay peanuts, get monkeys

Defin toimiala kehittyy valtavaa tahtia. Jo pelkästään yhden lohkoketjun tai siihen liittyvän palvelun kohdalla tapahtuu päivittäin, ja harva jaksaa tai kykenee seuraamaan kaikkea tietoa mitä on tarjolla.

Tämän takia perustin maksullisen Defi Suomi -sivuston, jonka sisältö rakentuu alphaa tarjoavista vinkeistä, syväluotaavista analyyseistä, sekä kuratoiduista uutisista. Laadukkaan tiedon tuottaminen vaatii paljon aikaa ja vaivaa, jonka johdosta osa sisällöstä on maksullista. Lähetän myös satunneisesti ilmaisia uutiskirjeitä tilaajille.

Defi 101: Aloittelijan verkkokurssi defin maailmaan
Tämä verkkokurssi koostuu videoista ja materiaaleista, jotka julkaistiin alunperin itsenäisenä verkkokurssina erillisessä alustassa. Koska alustan ylläpito alkoi kustantamaan hieman liikaa suhteessa verkkokurssin käyttäjiin, päätin siirtää verkkokurssin materiaalit Defi Suomen blogin alle. Tämä ver…