Defi Suomen maksullisen tilauksen lisäksi tarjolla on aktiivinen yhteisö, joka toimii ja elää Discord-alustalla. Pääset mukaan tästä linkistä!

Saat pääsyn Discordiin naurettavan edullisella 20 €/kk-hinnalla. Voit lopettaa jäsenyyden halutessasi koska tahansa eli et sitoudu kuin maksamaasi kyseisen kuukauden maksuun. Yhteisön jäsenet ovat saaneet tuhansien eurojen hyödyt jäsenyydestä.

Discord-yhteisö tarjoaa sinulle mm.:

 • Tiedotus- ja Alpha-kanavan uusista Defi Suomen sisällöistä sekä vinkit uusiin mielenkiintoisiin projekteihin, joita voit lähteä tutkimaan. Kuulet ensimmäisenä mm. uusista projekteista, jotka ovat lanseeraamassa itseään launchpadin kautta tai jotka ovat vasta avanneet itselleen some-tilit ja verkkosivuston.
 • Suoran tuen Defi Suomen perustajalta, Jannelta. Voit kysyä häneltä mitä tahansa kryptosijoittamiseen liittyvää. Tämän arvo on itsessään jo 150€/h.
 • Yleiset keskustelukanavat ja AMA-sessiot, joissa pääset kysymään sinua askarruttavia kysymyksiä
 • Tänään ostin / myin -kanavan, jossa pääset seuraamaan jäsenten tekemiä treidejä ja kauppoja. Tänne julkaistaan myös Defi Suomen perustajien tekemät ostot ja myynnit.
 • Omat kanavat eri defin palveluille, kuten hajautetuille pörsseille, lohkoketjuille, lainapalveluille, ja muille defi-innovaatioille. Meillä on myös oma kanava pienistä alkuvaiheen projekteista keskusteluun mikäli sinua kiinnostaa korkeampi riski ja pienemmät defipalvelut.
 • Oman kanavat defin työkaluille, jonne nostetaan erilaisia verkkopalveluita, joista on apua defisijoitusten hallinnassa.
 • Lukuvinkkien alta löydät mielenkiintoisia artikkeleita, jotka avaavat defimarkkinan aihealueita syvällisemmin ja kattavammin.
 • Verotus- ja regulaatiokanavalla käydään keskustelua erilaisiin verotukseen tai lainsäädäntöön liittyviin teemoihin liittyen. Sinne nostetaan myös artikkeleita, jotka liittyvät tulossa oleviin regulaatiomuutoksiin, jotka voivat vaikuttaa sijoituksiisi.
 • Artikkelit ja sisältötoiveet kanavalla voit toivoa erilaisia artikkeleita Defi Suomeen. Pääsääntöisesti kaikki toiveet on toteutettu 1-2 viikon aikana.
 • NFT- ja airdrop -kanavilla näet vinkkejä erilaisista strategioista, joilla voit yrittää kerätä itsellesi airdropattavia tokeneita tai käydä keskustelua sinua kiinnostavasta NFT-projektista.
 • Defistrategiat kanavalla jaetaan erilaisia tapoja hakea tuottoa tai vaikkapa vain ottaa voittoja.
 • Kaikkien näiden lisäksi saat vielä pääsyn tekniseen tukeen tai kysy projektistä -kanavaan, jossa voit kysyä suoraan Defi Suomelta sinua kiinnostavista projekteista tai saada apua vaikkapa johonkin tiettyyn tekniseen ongelmaan liittyen.

Saat siis kaiken tämän vain 20 €/kk-hintaan!

Asiakkaiden suusta

"Jos on aktiivinen kryptomaailmassa, niin jatkuva uuden oppiminen on elintärkeää. Oikean ja luotettavan tiedon hankkiminen on työlästä ja aikaavievää hommaa. Tässä asiassa Discord-ryhmästä on ollut suuri apu. Näkee, mitä muut ajattelevat, ja saa jatkuvasti tietoa uusista hankkeista. Jos on joku ongelma, saa myös apua sen ratkaisemiseen. Cee on erittäin aktiivinen ja avulias. Hänellä on myös pitkä kokemus kryptomaailmasta. Suosittelen tätä ryhmää kaikille"

 • Krister S.

Mikä ihmeen Discord?

Discord on suosittu viestintäsovellus, joka on kehitetty alunperin pelaajille, mutta sitä käytetään nykyään laajasti myös kryptoaiheisissa ryhmissä. Se tarjoaa käyttäjilleen teksti-, ääni- ja videokeskusteluja sekä mahdollisuuden jakaa näyttöä ja tiedostoja. Discordin tavoitteena on helpottaa ryhmien ja yhteisöjen välistä kommunikointia reaaliaikaisesti.

Discord toimii niin, että käyttäjät voivat luoda omia palvelimiaan tai liittyä toisten luomiin palvelimiin. Palvelimella on yleensä useita teksti- ja äänikanavia, jotka on jaettu eri aihealueisiin tai toimintoihin. Käyttäjät voivat keskustella ja jakaa sisältöä näillä kanavilla, ja ylläpitäjät voivat luoda erilaisia rooleja ja oikeuksia eri käyttäjäryhmille palvelimen sisällä.

Discordia käyttääkseen sinun tulee ensin luoda ilmainen käyttäjätili. Tämän jälkeen voit liittyä eri palvelimiin käyttämällä kutsulinkkiä tai hakemalla palvelimia suoraan Discord-sovelluksesta. Voit myös luoda oman palvelimen, jos haluat perustaa oman yhteisön tai ryhmän. Sovelluksen käyttö on helppoa, ja se toimii selaimessa, tietokoneella sekä mobiililaitteissa.

Liittyäksesi Defi Suomen Discord-ryhmään, toimi näin:

 1. Lataa itsellesi ilmainen Discord-sovellus, joka mobiililaitteelle tai tietokoneellesi: https://discord.com/download
 2. Luo itsellesi käyttäjätili
 3. Liity Defi Suomen Discord-palvelimelle tämän linkin kautta: https://discord.com/invite/Ca3kAKaPyF
 4. Seuraa kanavan #uusi-käyttäjä-aloita-tästä! -kanavan ohjeita
 5. Kun olet maksanut 20 €/kk-tilauksen Launchpass-palvelun kautta, saat näkyviin kaikki Defi Suomen kanavat

Mikäli sinulla on ongelmia tilauksen kanssa, laita sähköpostia osoitteeseen cee-ät-defisuomi piste fi.