UST, voi sinua UST...

  • Keneltäkään ei varmasti jäänyt huomaamatta eilinen UST:n taistelu pegistä. Tämän aamun tilanne näytti pegin olevan vielä n. -20 % dollarista eli se ei ollut täysin palautunut.
  • Itse vuokrasin elokuvan illasta, mutta siitä tuli katsottua vain n. 20 minuuttia alusta, kunnes UST:n taistelun seuraaminen livenä vei kaiken huomion.
  • En vedä vielä mitään lopullisia johtopäätöksiä tapahtuneesta. Aiheesta nousee varmasti sadoittain eri kulmista asiaa tarkastelevia Twitter-ketjuja. Tulen seuraavissa maksullisissa uutiskirjeissä tekemään niistä yhteenvetoja.
Itselleni tämä tuntuu jossain määrin koordinoidulta hyökkäykseltä sen intensiteetin johdosta: UST:n pegi on heilunut monta kertaa aiemminkin, ja se on täysin luonnollista algo-pohjaiselle stablelle. Se ei ole yhtä vakaa kuin backattu stable. Mutta nyt tuntuu siltä, että jokin taho tai tahot, pyrkivät käynnistämään UST:n likvidoinnin jonka jälkeen sen pegi tippuu väkisinkin ja syöksykierre on valmis. En tosin tiedä vielä taustoja, enkä tule varmaan täysin koskaan tietämäänkään. Suosittelen lukemaan myös Twitteriä tässä tilanteessa suolarakeen kanssa, koska jokaisella Twitter-shillillä on jonkinlainen ketun häntä kainalossa.

Tämä artikkeli näkyy vain tilaajille

Liity mukaan ja saat pääsyn kaikkeen ilmaiseen sisältöön.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu