Moi Defi Suomen tilaaja! ūüĎč

Allekirjoittaneella alkaa jo v√§h√§n taisteluv√§symys painamaan Defi Suomen viikkokirjeen ja ilmaisen sis√§ll√∂n suhteen. Nyt yli 300 uutiskirjett√§ tehtyn√§, pari vuotta viikkokirjeit√§. Tuon 3000-4000 sanan katsauksen tekemiseen menee 2-3 h/p√§iv√§ aikaa ja mit√§√§n se ei j√§t√§ k√§teen. Kyselin t√§h√§n noin vuosi sitten kev√§√§ll√§ aktiiveja mukaan mutta ei oikein l√∂ytynyt. 

Harkitsen tässä, että lopettaisin ilmaisen viikkokirjeen tekemisen kokonaan. Valtavasti duunia mutta ei oikein mitään hyötyä. Uusia tilaajia ei ole vuoden aika juurikaan tullut. Myöskään ilmaisista tilaajista ei enää konvertoidu maksavia tilaajia. Yksi lähtee ja yksi tulee.

Tänä vuonna tarkoitus olisi keskittyä vain maksaviin tilaajiin:

  • Defi Suomen Premium-tilaus (5 ‚ā¨/kk): Viikottainen tuottoraportti mielenkiintoisimmista defifarmeista ja tuottotilaisuuksista, alpharaporttia uusista projekteista, syv√§analyyseja defi- ja kryptoprojekeista. Harkitsen my√∂s hinnan nostamista t√§ss√§, koska 5 ‚ā¨/kk on todella v√§h√§n suhteessa tuotettuun arvoon.
  • Suljettuun Discord-ryhm√§√§n, jossa nostot uusist√§ ty√∂kaluista, airdropeista, uusista palveluista, ym.  Jatkossa nostaisin t√§nne viikkokirjeeseen aiemmin nostettuja sis√§lt√∂j√§.

Kaipaisin nyt palautetta sinulta, lukija. Oletko kokenut viikkokirjeen hyödylliseksi?

Vastaa lyhyeen kyselyyn ja ole vaikuttamassa Defi Suomen tulevaisuuteen:

Tuleeko sinulla muuta palautetta tai ideoita mieleen? Voit lähettää niitä myös sähköpostitse osoitteeseen: cee@defisuomi.fi

Kiitos avustasi!

T: Janne

Jaa tämä postaus