Defi Suomen uutiskirje tekee paluun! Saat tämän uutiskirjeen, koska olet Defi Suomen uskollinen maksullinen tilaaja. Jatkossa pyrimme tuottamaan säännöllistä sisältöä maksaville tilaajille.

Kirjoittajatiimi on saanut pykälän leveämmät hartiat, kun Markus on hypännyt mukaan. Hänet ja muut kirjoittajat löydät Defi Suomen Discordista.

Huomioithan, että tämä artikkeli on vain informaatiota varten eikä kannusta sijoittamiseen; kryptosijoittamiseen liittyy riskejä ja sijoittaja voi menettää kaikki varansa, joten tee omat sijoituspäätöksesi omien riskiesi ja suunnitelmasi mukaan.

Mennyt viikko piti sisällään paljon mielenkiintoisia uutisia web3-maailmasta kiinnostuneille!

The Graph on siirtynyt täysin hajautettuun malliin ja saanut – Vitalik Buterinin ilmaisua lainaten – 'irroitettua apurattaansa'! VC-toimijat ovat julkaisseet uusia rahastoja markkinaa vauhdittamaan (ml. Equilibriumtorille! 🥳). Uusia palveluita putkahtelee markkinoille tasaiseen tahtiin. Vaikka Applella menee lujempaa kuin koskaan, maailmantalouden yllä on yhä edelleen synkkiä pilviä. Näyttäisi myös siltä, että Trump haluaa kosiskella kryptoalalla toimivia puolelleen.

Pureudutaanpa näihin tarkemmin! 🫡


Uusia palveluita!

Kulunut viikko toi tullessaan useita uutisia tulossa olevista uusista palveluista tai tietoa jo julkaistujen palveluiden kehittymisestä kohti valmista tuotetta!

  • Zapper Protocol on avoin protokolla, joka selkokielistää 'lohkoketjuaktiviteeteista' syntyvän tiedon ymmärrettävyyttä. Tämä saavutetaan tarjoamalla työkaluja ja kannustimia $ZAP tokenin avulla.
  • Uusi 0G Storage on lohkoketjupohjainen datan saatavuusratkaisu, joka mahdollistaa suurten datamäärien tallennuksen ja hallinnan – sekä web2- että web3-projekteissa.
  • Balancer-palvelusta forkattu JellySwap on julkaistu Sei-verkkoon.
  • friend.tech ilmoittaa työskentelevänsä oman lohkoketjun parissa, siirtyy pois Base-alustasta
  • StakeWise yhteistyöhön MetaMaskin kanssa, lanseeraa MetaMask Pooled Staking -palvelun
  • Arbitrumissa ja Ethereumissa toimiva AutoLayer on julkaissut tiedot $LAY3R -tokenista, jonka tarkoitus on jakaa palvelussa syntyvää arvoa käyttäjilleen, sekä luoda likviditeettiä ja deflaatiota jokaisesta palvelussa toteutettavasta transaktiosta perittävällä maksulla.

Tämä artikkeli näkyy vain tasolle: Premium

Liity mukaan ja upgraidaa tilisi taso nähdäksesi tämän artikkelin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu