Hola! Tässä viikkokirjeessä on koottuna merkittävimpiä web3-maailman uutisia menneeltä viikolta, Defi Suomen uutiskirjeen tilaajille!

Huomioithan, että tämä artikkeli on vain informaatiota varten eikä kannusta sijoittamiseen; kryptosijoittamiseen liittyy riskejä ja sijoittaja voi menettää kaikki varansa, joten tee omat sijoituspäätöksesi omien riskiesi ja suunnitelmasi mukaan.

Muutama nosto kärkeen:

Consensys SEC on lopettanut 'Ethereum 2.0':n tutkimisen. Tätä pidetään isona voittona koko toimialalle!

CNBC:n pitämistä Bitcoinin hautajaisista on kulunut nyt kuusi vuotta. Kuudessa vuodessa, tuo arvoton kolikko on kivunnut $6K arvosta yli $60K arvoon. Hyvää vuosipäivää!

Nvidia jatkaa porskuttamistaan ja sen arvo on nyt suurempi kuin koko kryptomarkkinan! Siinä missä toiset sijoittajat työntävät lisää geforcea salkkuunsa, vanha kunnon Roaring Kitty on tankkaillut GameStoppia, nousten sen neljänneksi suurimmaksi osakkeenomistaja yli 9 miljoonalla osakkeella.

Ja toki, viikko piti tuttuun tapaan sisällään paljon uutisointia uusista palveluista ja päivityksistä projekteihin – niistä lisää seuraavaksi! 🫡


Uusia palveluita ja edistystä projekteissa!

Menneen viikon uutisia:

  • Aasialainen kryptopalveluita tarjoava toimija HashKey Group listaa oman listaa oman tokeninsa (Q3). Yhtiön tunnetuin tuote lienee HashKey Exchange (CEX).
  • NURI (DEX) on julkaistu vajaa viikko sitten Scrolliin.
  • FLUID julkaisee oman FLUID DEX:in heinäkuun lopulla. Alustaa markkinoidaan mahdollisuudella hyödyntää käyttäjän velkoja ja vakuuksia kaupankäyntilikviditeettinä!
  • Tether esittelee Alloyn, kullalla tuetun vakaavaluutan.

Tämä artikkeli näkyy vain tasolle: Premium

Liity mukaan ja upgraidaa tilisi taso nähdäksesi tämän artikkelin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu