Yksi viikko on taas vierähtänyt. Tässä viikkokirjeessä on koottuna merkittävimpiä web3-maailman uutisia menneeltä viikolta Defi Suomen uutiskirjeen tilaajille!

Huomioithan, että tämä artikkeli on vain informaatiota varten eikä kannusta sijoittamiseen; kryptosijoittamiseen liittyy riskejä ja sijoittaja voi menettää kaikki varansa, joten tee omat sijoituspäätöksesi omien riskiesi ja suunnitelmasi mukaan.

Isojen toimijoiden lisääntyvä toimiminen web3-maailmassa ilostuttaa aina sijoittajakansaa. Viime viikolla mieltä lämmitti, kun Coinbase kertoi yhteistyöstään finanssiteknologia-alan ison pelurin, Stripen kanssa. Käytännössä Stripe lisää Base-tuen kaikkiin kryptotuotteisiinsa tarjotakseen käyttäjille nopeampia ja edullisempia rahansiirtoja, ja Coinbase lisää Stripen fiat-crypto-muunnoksen Coinbase-lompakkoon, jotta käyttäjät voivat ostaa kryptovaluuttaa välittömästi luottokorteilla ja Apple Paylla.

Myös Paypalin perustaja Peter Thiel vaikuttaa ajattelevan lämpimästi kryptovaroista. Hän totesi vast'ikään haastattelussa, että hänellä on edelleen hallussaan Bitcoinia, ja ettei hän tullut ostaneeksi sitä niin paljon kuin olisi pitänyt.

Peter Thiel ja ohuet harmitukset.

Ja tuttuun tapaan web3-sijoittajalle on tipahdellut paljon tietoa uusista palveluista ja kehitysaskelista olemassaolevissa projekteissa. Tutkitaanpa niitä sitten seuraavaksi! 🫡


Uusia palveluita ja edistystä projekteissa!

  • 'Blinks' eli 'Blockchain links' on uutta teknologiaa Solanassa. Blinks tuo Solana Actions -toiminnot mihin tahansa verkkosivustoon tai sovellukseen. Solana Actions ovat API-rajapintoja, jotka palauttavat Solana-transaktioita. Transaktioiden allekirjoittaminen ja lähettäminen tapahtuu erilaisten painikkeiden, QR-koodien skannaamisen sekä jaettavien (b)linkkien kautta. Uutta teknologiaa ovat alkaneet implementoimaan ainakin Backpack ja Meteora.
  • Rarimo on julkaissut RariMe-palvelun, jonka avulla käyttäjästä voidaan luoda zero-knowledge proof -teknologian avulla passi ilman, että se paljastaa hänen henkilöllisyyttään. Palvelu ei ole vielä virallisessa käytössä, vaan sitä ollaan demoamassa seuraavaksi. Sivusto lupaa kaikille mahdollisuuden rekisteröityä käyttäjäksi (pyytämällä Twitterin kautta yksityisviestillä liittymiskoodin). Alkuvaiheen käyttäjille on luvassa palkintoja.
  • Testnet-vaiheeseen julkaistuja projekteja: Fluent, Superposition, Layer N, ZERϴ,

Tämä artikkeli näkyy vain tasolle: Premium

Liity mukaan ja upgraidaa tilisi taso nähdäksesi tämän artikkelin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu