Tokemak julkaisu Toke Wars -sivuston

  • Sivuston kautta voi seurata miten eri protokollat keräätävät Toke-tokeneita itselleen. Tämä lisää luotettavuutta ja kiinnostusta protokollaan. Varsinkin kun palveluun sijoittaa rahaa isot palvelut, kuten Frax ja Alchemix.
  • Niille joille asia ei ole tuttu: Tokemak on palvelu, joka ratsastaa vahvasti likviditeetti-narratiivilla. Sen avulla Toke-tokenin omistajat voivat ohjata mihin palvelun likviditeettiä allokoidaan.
  • Olen itse ollut mukana Tokemakissa Uniswapin ETH-TOKE -poolissa vuoden alusta, koska se tarjosi hyvää yli 100 % APR:ää parille joista molemmista olen bullish. Nyt tuota APR:ää ajetaan kuitenkin hiljalleen alas. Itse uskon vahvasti likviditeetistä taisteluun, kuten on käynyt Curve Wars -narratiivissa ja sen johdannaisisssa eri protokollissa. Varsinkin stable coinit tarvitsevat syvää ja kattavaa likviditeettiä, mikäli haluavat pysyä elinkelpoisina ja pitää hinnan pegissä.
  • https://wars.tokebase.org/
  • PS: kannattaa myös huomioida, että Tokemakin rewardeihin on tulossa tulevaisuudessa muutoksia: https://www.tokebase.org/tokebase/news/weekly-dispatch-april-edition-1/

Tämä artikkeli näkyy vain tilaajille

Liity mukaan ja saat pääsyn kaikkeen ilmaiseen sisältöön.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu