Taas on yksi karhumarkkinnan viikko takana ja yksi viikko lähempänä seuraavaa härkämarkkinaa.

Viime perjantain Hopium-podcastissa keskustelimme yli tunnin siitä miten tämän karhumarkkinan yli pääsee ja kuinka pitkä siitä voi mahdollisesti olla tulossa. Kannattaa ottaa kuunteluun, kunhan SouldierBTC saa sen Anchoriin ja muihin jakelupalveluihin julkaistua: https://anchor.fm/hopium-fi

Käsittelimme podcastissa erilaisia skenaarioita karhumarkkinan syvyyden ja keston suhteen. Päällimäisenä ajatuksena jäi mieleen strategia, jossa pyrit huomioimaan erilaiset karhumarkkinoiden mahdollisuudet ja huolehtimaan siitä, että psyykkysesti ja taloudellisesti selviät niiden yli.

Ei kannata liikaa lukittautua yhteen tiettyyn näkemykseen karhumarkkinasta, olkoon se sitten äärimmäisen pessimistinen tai äärimmäisen optimistinen. Pessimistinä jäät jälkeen tulevasta noususta ja optimistina menetät rahasi liian varhain.

Yleisesti voidaan sanoa, että eri markkinat forexista joukkovelkakirjoihin ja osakkeista kryptoon alkavat nyt olla virallisesit karhumarkkinassa. Useampi eri uutislähde alkaa nyt suoltamaan ulos oppaita siitä miten selviytyä tämän yli (Hopium tietysti mukaan lukien) tai profetoidaan kuinka kaikki assetit menettävät arvonsa ja tämä oli tässä.

Mikäli et koe aidosti saavasi tästä fudista, huolehtimisesta ja stressaamisesta jotain hyödyllistä irti niin nyt on hyvä hetki varmistaa, että salkkusi on allokoitu järkevästi erilaisten karhumarkkina-skenaarioiden kannalta ja viettää vaikka seuraavat kuukauden aikaa läheisten ja sinulle mieluisten harrastusten parissa. Toki toivon, että kuitenkin jatkat Defi Suomen uutiskirjeen lukemista :)

💡
Tämä on Defi Suomen ilmainen uutiskirje, joita lähetämme satunnaisesti. Mikäli haluat saada päivättäin parhaat vinkit ja mielenkiintoisimmat defiuutiset uunituoreena suoraan sähköpostiisi, niin liity mukaan maksulliseen uutiskirjeeseen. Sillä tuet Defi Suomen toimintaa ja varmistat, että jatkossakin on saatavilla suomenkielisiä defiuutisia. Tilaus ei maksa kuin vaivaiset 5 €/kk eli vähemmän kuin kahvipaketti.

Defi 101: miten likviditeettipoolit toimivat

GLP:n suosio kasvaa karhumarkkinassa

Tämä artikkeli näkyy vain tilaajille

Liity mukaan ja saat pääsyn kaikkeen ilmaiseen sisältöön.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu