Celsius on likviditeettikriisissä

  • Celsius on keskitetty kryptokolikoiden talletus- ja lainauspalvelu, joka maksaa tyypillisesti 2-5 % korkoa talletuksille. Celsiuksen kautta voi ottaa myös suhteellisen edullista lainaa kryptoja vastaan, jolloin niitä ei tarvitse myydä arkea rahoittaakseen
  • Celsius on viimeiden puolen vuoden aikana kärsiynyt useammasta hakkeroinnista ja varojen menetyksestä. Celsiuksella oli myös n. 500 miljoonan dollarin edestä varoja Terran Anchorissa, jotka nyt ovat pääsääntöisesti arvottomia.
  • Palvelusta nostetaan n. 50 000 etheria viikossa. Samaan aikaan n. 72 % Celsiuksen ethereistä on epälikvidissä muodossa: joko steikattuna Ethereumin PoS-ketjuun, josta ne on nostettavissa ehkä n. vuoden päästä ja osa Lidon steikkauspalvelussa, jossa ei ole taas tarpeeksi likviditeettiä nostamaan kaikkia varoja ulos.
  • Tällä nostotahdilla Celsius on maksukyvytön noin 5 viikon päästä. Tilannetta luonnollisesti pahentaa päällä oleva karhumarkkina, kun asiakkaat tarvitsevat sijoitettuja varojaan muualla.
  • Jos sinulla on varoja Celsiuksessa niin suosittelen tutustumaan tilanteeseen ja tekemään sijoituspäätöksiä sen pohjalta

Velodromessa korkeita tuottoja stable coineille

Tämä artikkeli näkyy vain tilaajille

Liity mukaan ja saat pääsyn kaikkeen ilmaiseen sisältöön.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu