Wintermute julkaisemassa omaa dexiä nimeltään Bebop

  • OP-tokenit hukannut market maker, Wintermute on lanseeraamassa omaa hajautettua pörssiään
  • Sen innovaatioita ja uusia ominaisuuksia olisi mahdollisuus swapata monta tokenia yhteen (kätevä esim. tilanteissa, joissa haluat cashata kaikki varata vaikkapa stable coiniin) tai swapata yksi token useampaan
  • Bebopissa ei ole slippagea eli maksat tasan sen hinnan minkä näet
  • Bebop ei ole vielä käynnistynyt mutta voit liittyä mukaan waitlistille täältä: https://www.bebop.xyz/

Mielenkiintoinen proposal Lido:ssa + ilmainen dashboard Lidon seurantaan

  • Lido hallitsee tällä hetkellä 32 % :ia kaikesta steikatusta etheristä. Tämä luonnollisesti lisää keskittymisen riskiä koko Ethereumin protokollalle. Tällä hetkellä tätä 32 % osuuden governancea johdetaan puhtaasti LDO-tokeneiden omistuksen kautta.
  • Lidon foorumilla on mielenkiintoinen ehdotus, jossa governancea muutetaan siten, että LDO-tokenin omistajat voivat tehdä DAO:lle ehdotuksia muutoksista ja Lidoon steikanneet stETH:n omistajat voivat taas käyttää veto-oikeutta päätöksiin.
  • Tämä ehdotus on selvästi saanut inspiraationsa Bancorin mallista, jossa BTN-tokenin omistajat voivata estää Bancorin operatiivista johtoa tekemästä päätöksiä mikäli kokee niiden olevan protokollalle haitallisia. Tällä mallilla vältetään ns. vote fatigue, jossa omistajat eivät jaksa osallistua protokollan päätöksentekoon jokaisessa pienessä asiassa.
Olen harkinnut itse jo koko kevään Lidoon sijoittamista, koska näkisin sen olevan eräistä Ethereumin mergen hyötyjistä. Se on tärkeä osa lohkoketjun infrastruktuuria, mutta päätöstäni on jarruttanut Lidon governanceen ja valtaan liittyvät haasteet. Tämä ratkaisisi ainakin osan niistä ja tekee mielestäni Lidosta ja sen LDO-tokenista sijoituskelpoisemman.

Tämä artikkeli näkyy vain tilaajille

Liity mukaan ja saat pääsyn kaikkeen ilmaiseen sisältöön.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu