Tällä hetkellä GMX on varmasti eräs defin kuumimmista ja suosituimmista hajautetuista pörsseistä, joka tarjoaa perpetual futuuri -pohjaista vivutettua treidausta. GMX toimii sekä Avalanchen että Arbitrumin lohkoketjuissa. Huomioithan, että mikään tässä mainittu palvelu ei ole kannustin sijoittaa siihen. Tämä artikkeli on tarkoitettu vain informaatioksi ja yleiskatsaukseksi erilaisiin defipalveluihin.

GMX FTW!

GMX treidaajien vastaparina toimii erityinen GLP-niminen pooli (https://gmxio.gitbook.io/gmx/glp) , jossa on puolet stable coineja puolet treidattavia kryptovaluuttoja, kuten $UNI, $LINK, $AVAX, $ETH ja $wBTC.

Samoin kuin muissa hajautetuissa pörsseissä, myös GMX:ssä sijoittajat voivat tienata passiivista tuloa tarjoamalla likviditeettiä tähän pooliin. Kyseisen poolin tuotto on pyörinyt 10-20 % APR-tuoton välillä ja se maksetaan osaksi ETH:nä ja osaksi lukittuna esGMX-tokenina, joka vapautuu sijoittajalle hiljalleen.

GLP:n tuoton vahvuus on tämän hetkisessä treidaustrendissä ja ns. real yieldissä eli tuotto pohjautuu todelliseen palvelun tuottamaan liikevaihtoon eikä pelkästään vain liikkeelle laskettujen tokeneiden jakamiseen lompakosta sijoittajille.

GLP:n tuotto muodostuu osaksi treidaajien maksamista treidausmaksuista sekä heidän tekemistä tappiollisista treideistä.

GLP on ollut myös kätevä tapa hajauttaa sijoituksensa puoliksi stable coineihin ja puoliksi isoihin suosittuin kryptovaluuttoihin. Tällöin oman sijoitussalkun volatiliteetti eli arvovaihtelu laimenee, mutta samalla sijoittaja saa vielä huomattavaa tuottoa salkulleen.

GLP aggregaattorit

Koska GMX:n GLP-poolin tarjoama tuotto on osoittautunut tasaiseksi ja luotettavaksi, on sen päälle lähtenyt rakentumaan erilaisia lisäarvopalveluita, jotka pyrkivät eri menetelmillä kasvattamaan ja tehostamaan tätä tuottoa.

Tämä artikkeli näkyy vain tasolle: Premium

Liity mukaan ja upgraidaa tilisi taso nähdäksesi tämän artikkelin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu