Huomioithan, että tämä artikkeli on kirjoitettu vain informaatiomielessä. Tämä ei ole kannustin sijoittaa mihinkään tässä raportissa mainittuun palveluun. Defisijoittamiseen sisältyy monia eri riskejä varojen hakkeroinnista älysopimusriskeihin. Sijoittaja voi menettää kaikki varansa. Tee siis itse omat sijoituspäätöksesi omat riskisi ja sijoitussuunnitelmasi huomioiden.


👋 HUOM TILAAJA, LUE TÄMÄ!

Defi Suomen maksullinen blogi käynnistyi noin kaksi vuotta sitten, karhumarkkinan kynnyksellä. Tavoitteenani oli saada siitä muodostettua itselleni tarpeeksi vahva tulonlähde, jotta voisin tarjota tätä sisältöä kokopäivätoimisesti Suomen markkinalle.

Näiden kahden vuoden aikana tilaajamäärä on kuitenkin pysynyt muutamissa sadoissa, joilla olen saanut katettua juuri kaikki eri alustojen ja muiden maksullisten analytiikkapalveluiden kulut. Elinkeinoksi siitä ei ole kahden vuoden aikana ollut.

Nyt tämän vuoden puolella, tilaajamäärä on tasaisesti laskenut ja sen tulo ei kata enää edes maksamiani kuluja. Minulla ei ole oikein motivaatiota tehdä tätä sisältöä pelkästään omasta taskustani.

👉 Tämän johdosta tämä on tällä erää (mikäli tilaajat jostain syystä lähtevät taas kasvuun, voin aktivoida uutiskirjeen uudestaan) viimeinen uutiskirje.

Voit sen johdosta lopettaa kuukausitilauksen mikäli haluat. Saat kuitenkin edelleen sitä vastaan pääsyn kaikkiin Defi Suomen maksullisiin sisältöihin ja oppaisiin. Tuotan niitä jatkossakin lisää. Discord-ryhmässä on myös oma kanava artikkeli-toiveille eli Discordin jäsenet saavat toivoa itseään kiinnostavia sisältöjä.

Suosittelen ehdottomasti ottamaan Discord-ryhmän tilauksen. Se maksaa 15 €/kk ja olen siirtänyt sinne kaiken aktiivisen sisällön, vinkit uusista sijoitusmahdollisuuksista, projekteista, uusista lohkoketjuista, jne. Voit kokeilla ryhmää ilmaiseksi 3 päivän koejakson avulla. 99 % asiakkaista on päättänyt jatkaa tilausta.

Discord-ryhmä vaatii siis oman erillisen tilauksen, se ei kuulu Defi Suomen blogin 5€/kk-tilaukseen.

Voit lukea lisää Discord-ryhmästä täältä:

Discord-jäsenyys
Defi Suomen maksullisen tilauksen lisäksi tarjolla on aktiivinen yhteisö, joka toimii ja elää Discord-alustalla. Pääset mukaan tästä linkistä! Saat pääsyn Discordiin naurettavan edullisella 15 €/kk-hinnalla. Voit lopettaa jäsenyyden halutessasi koska tahansa eli et sitoudu kuin maksamaasi kyseisen kuukauden maksuun. Discord-yhteisö tarjoaa sinulle mm.: * Tiedotus- ja Alpha-kanavan uusista Defi Suomen sisällöistä


Suomalainen treidausalusta kryptoille, KvarnX

Kaikki eivät välttämättä halua säilyttää kryptojaan selainlompakossa, opetella avainlausekkeen suojaamista tai privaattiavaimia. KvarnX on tähän tarpeeseen luotu luotettava suomalainen, reguloitu ja turvallinen alusta treidata yli 28 kryptovaluuttaa.

  1. Turvallinen: Säännelty ja turvallinen, tarjoaa instituutiotason säilytysratkaisuja.
  2. Edullinen ja läpinäkyvä hinnoittelu: Alhaiset kaupankäyntikulut ja ei piilokuluja.
  3. Kattava raportointi: Tarjoaa tapahtuma- ja omistusraportteja sekä vero- ja kirjanpitoraportteja.
  4. Laaja token-valikoima: Yli 28 kryptovaluuttaa ja lisää tulee jatkuvasti
  5. Ammattitason likviditeetti: Tehokas toimeksiantojen toteutus, joka etsii parhaan likviditeetin markkinoilta

KvarnX:n palvelu kehittyy joka viikko ja uusia tokeneita tulee jatkuvasti. Mikäli kaipaat helppokäyttöistä ja luotettavaa suomalaista palvelua kryptovaluuttojen omistamiseen ja kaupankäyntiin niin luo itsellesi tili alla olevan linkin kautta ja nauti jopa 0,4% kaupankäyntikuluista.


Uutiset, työkalut, hakkeroinnit ja artikkelit

Mikäli ihmettelet miksi tässä uutiskirjeessä on vain yhteenveto markkinatapahtumista, niin jatkossa kaikki kryptomarkkinan uutiset, mielenkiintoiset uudet työkalut sijoittamisen, hakkerointivaroitukset ja tietoturvavinkit, sekä muut uutiskirjeen sisällöt ovat siirtyneet Discordiin.

Discord-jäsenyys maksaa vain 10 €/kk ja saat sillä kaikki edellä mainitut sisällöt + lisäksi yhteisön ja allekirjoittaneen tuen kryptomarkkinaan:

Discord-jäsenyys
Defi Suomen maksullisen tilauksen lisäksi tarjolla on aktiivinen yhteisö, joka toimii ja elää Discord-alustalla. Pääset mukaan tästä linkistä! Saat pääsyn Discordiin naurettavan edullisella 5 €/kk-hinnalla. Voit lopettaa jäsenyyden halutessasi koska tahansa eli et sitoudu kuin maksamaasi kyseisen kuukauden maksuun. Discord-yhteisö tarjoaa sinulle mm.: * Tiedotus- ja Alpha-kanavan uusista Defi Suomen sisällöistä

Viimeinen Defi Suomen tuottoraportti viikolle 10

Raporttiin on koottu mukaan parhaat tuotot eri tokeneille ja lohkoketjuille. Mukana on mm.:

  • Parhaat single-stake tuotot USDC, USDT, ETH, wBTC.
  • Arbitrumin, Optimism:n, Avalanchen ja Solanan korkeimmat tuottopoolit ja mielenkiintoisimmat farmit
  • Muut mielenkiintoiset sijoitusmahdollisuudet

Tämä raportti kuuluu osaksi Defi Suomen premium-tilausta. Nappaa raportti lukuun tästä:

Parhaat defituotot 10/2024
Tässä Defi Suomen raportissa nostetaan esiin parhaita ja korkeimpia tuottoja eri defipalveluissa. Huomioithan, että tämä artikkeli on kirjoitettu vain informaatiomielessä. Tämä ei ole kannustin sijoittaa yhteenkään tässä raportissa mainittuun palveluun. Defisijoittamiseen sisältyy monia eri riskejä varojen hakkeroinnista älysopimusriskeihin. Sijoittaja voi menettää kaikki varansa. Tee siis itse omat sijoituspäätöksesi omat riskisi

Markkinatapahtumat

Bitcoin teki odotetun korjausliikkeen ja se aiheutti tuttuun tapaan long-positioiden likvidointeja:

Tämä artikkeli näkyy vain maksaville tilaajille

Liity mukaan maksavaksi tilaajaksi ja saat pääsyn kaikkiin sivuston sisältöihin ja oppaisiin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu