Huomioithan, että tämä artikkeli on kirjoitettu vain informaatiomielessä. Tämä ei ole kannustin sijoittaa mihinkään tässä raportissa mainittuun palveluun. Defisijoittamiseen sisältyy monia eri riskejä varojen hakkeroinnista älysopimusriskeihin. Sijoittaja voi menettää kaikki varansa. Tee siis itse omat sijoituspäätöksesi omat riskisi ja sijoitussuunnitelmasi huomioiden.


Suomalainen treidausalusta kryptoille, KvarnX

Kaikki eivät välttämättä halua säilyttää kryptojaan selainlompakossa, opetella avainlausekkeen suojaamista tai privaattiavaimia. KvarnX on tähän tarpeeseen luotu luotettava suomalainen, reguloitu ja turvallinen alusta treidata yli 28 kryptovaluuttaa.

 1. Turvallinen: Säännelty ja turvallinen, tarjoaa instituutiotason säilytysratkaisuja.
 2. Edullinen ja läpinäkyvä hinnoittelu: Alhaiset kaupankäyntikulut ja ei piilokuluja.
 3. Kattava raportointi: Tarjoaa tapahtuma- ja omistusraportteja sekä vero- ja kirjanpitoraportteja.
 4. Laaja token-valikoima: Yli 28 kryptovaluuttaa ja lisää tulee jatkuvasti
 5. Ammattitason likviditeetti: Tehokas toimeksiantojen toteutus, joka etsii parhaan likviditeetin markkinoilta

KvarnX:n palvelu kehittyy joka viikko ja uusia tokeneita tulee jatkuvasti. Mikäli kaipaat helppokäyttöistä ja luotettavaa suomalaista palvelua kryptovaluuttojen omistamiseen ja kaupankäyntiin niin luo itsellesi tili alla olevan linkin kautta ja nauti jopa 0,4% kaupankäyntikuluista.


Defi Suomen sisällöt

Uusi alle $100m market capin AI-projekti Solanssa, joka ratsastaa myös DePIN-narratiivilla: https://discord.com/channels/1010853472117198888/1082526712929206282/1198499577276399666

Uutiset, työkalut, hakkeroinnit ja artikkelit

Mikäli ihmettelet miksi tässä uutiskirjeessä on vain yhteenveto markkinatapahtumista, niin jatkossa kaikki kryptomarkkinan uutiset, mielenkiintoiset uudet työkalut sijoittamisen, hakkerointivaroitukset ja tietoturvavinkit, sekä muut uutiskirjeen sisällöt ovat siirtyneet Discordiin.

Discord-jäsenyys maksaa vain 5 €/kk ja saat sillä kaikki edellä mainitut sisällöt + lisäksi yhteisön ja allekirjoittaneen tuen kryptomarkkinaan:

Discord-jäsenyys
Defi Suomen maksullisen tilauksen lisäksi tarjolla on aktiivinen yhteisö, joka toimii ja elää Discord-alustalla. Pääset mukaan tästä linkistä! Saat pääsyn Discordiin naurettavan edullisella 5 €/kk-hinnalla. Voit lopettaa jäsenyyden halutessasi koska tahansa eli et sitoudu kuin maksamaasi kyseisen kuukauden maksuun. Discord-yhteisö tarjoaa sinulle mm.: * Tiedotus- ja Alpha-kanavan uusista Defi Suomen sisällöistä


Defi Suomen tuottoraportti viikolle 4

Raporttiin on koottu mukaan parhaat tuotot eri tokeneille ja lohkoketjuille. Mukana on mm.:

 • Parhaat single-stake tuotot USDC, USDT, ETH, wBTC. Mukana muun muassa neljä paikkaa mistä voi saada yli 50 % tuoton stable coineille, yli 10 % tuottoja ETH:lle, 12 % tuottoa wBTC:lle.
 • Arbitrumin ekosysteemistä muutama mielenkiintoinen nosto pooleista jotka maksavat 30-40 % APR-tuottoa single-stake pooleille sekä palvelu, joka maksaa yli 20 % APR-korkotuoton USDC:lle
 • Arbitrumin, Optimism:n, Avalanchen ja Solanan korkeimmat tuottopoolit ja mielenkiintoisimmat farmit

Tämä raportti kuuluu osaksi Defi Suomen premium-tilausta. Nappaa raportti lukuun tästä:

Parhaat defituotot 4/2024
Tässä Defi Suomen raportissa nostetaan esiin parhaita ja korkeimpia tuottoja eri defipalveluissa. Huomioithan, että tämä artikkeli on kirjoitettu vain informaatiomielessä. Tämä ei ole kannustin sijoittaa yhteenkään tässä raportissa mainittuun palveluun. Defisijoittamiseen sisältyy monia eri riskejä varojen hakkeroinnista älysopimusriskeihin. Sijoittaja voi menettää kaikki varansa. Tee siis itse omat sijoituspäätöksesi omat riskisi

Markkinatapahtumat

Kryptovaluuttojen omistajamäärä kasvussa vuonna 2023

Kryptovaluuttojen omistajien määrä on kasvanut merkittävästi viime vuoden aikana. Tämä ilmiö heijastaa digitaalisten valuuttojen yhä laajenevaa hyväksyntää ja kiinnostusta niitä kohtaan niin yksityisten sijoittajien kuin instituutioidenkin keskuudessa. Tässä tiivistetysti muutamia keskeisiä havaintoja:

 • Kryptovaluuttojen globaali omistajamäärä nousi 34 % vuoden 2023 aikana, kasvaen 432 miljoonasta 580 miljoonaan.
 • Bitcoinin omistajien määrä kasvoi 33 %, ja he muodostavat nyt 51 % kaikista kryptovaluuttojen omistajista.
 • Ethereum, toinen merkittävä kryptovaluutta, näki omistajamääränsä kasvavan 39 %, ja ETH-omistajat kattavat nyt 21 % kryptovaluuttojen omistajista.

Tämä kasvu on osittain seurausta uusista innovaatioista, kuten Bitcoinin pörssilistatuista rahastoista ja Ordinals-protokollasta, jotka ovat mahdollistaneet NFT:iden ja muiden tokenien luomisen Bitcoin-verkossa. Ethereumilla puolestaan merkittävä kasvutekijä oli sen siirtyminen Proof of Stake -lohkoketjuun ja siihen liittyvä staked ETH:n nostomahdollisuus Shanghain päivityksen myötä.

Kryptovaluuttojen omistajamäärän kasvu on merkittävä indikaattori siitä, että digitaalisten valuuttojen asema taloudellisessa ekosysteemissä vahvistuu. Tämä kehitys voi tarjota uusia mahdollisuuksia sijoittajille ja teknologian kehittäjille, mutta se myös korostaa tarvetta ymmärtää kryptovaluuttojen dynamiikkaa ja niihin liittyviä riskejä.


Haluaisitko oppia rakentamaan itsellesi defisalkun?

Nappaa itsellesi lukuun tämä kattava Defi Suomen opas, joka opettaa perusperiaatteet defisijoittamisesta ja oman defisalkun rakentamisesta:

Opas defisalkun suunnitteluun ja rakentamiseen
Tämän oppaan avulla opit kolme eri tapaa rakentaa sijoitussalkku, 7 asiaa jotka sinun pitää ottaa huomioon ja 4 strategiaa voittojen ottamiseen.

Etherin ETF on tulossa mitä todennäköisemmin:

Konkurssipesä myi FTX:n omistamat Grayscale ETF-osakkeet

Viimeaikaiset tapahtumat kryptovaluuttamarkkinoilla ovat jälleen kerran osoittaneet digitaalisten varojen dynaamisuuden ja niiden ympärillä käytävän taloudellisen toiminnan. Erityisesti konkurssiin ajautuneen kryptovaluuttapörssi FTX:n toimet ovat herättäneet huomiota. Tässä tiivistetysti, mitä on tapahtunut:

 • FTX on myynyt lähes miljardin dollarin arvosta Grayscalen Bitcoin Trust -rahaston osakkeita, jotka on äskettäin muunnettu pörssinoteeratuksi bitcoin-rahastoksi (ETF).
 • Grayscalen spot bitcoin ETF on ollut kaupankäynnin volyymin perusteella markkinoiden johtava, ja suurin osa kaupankäynnistä on ollut varojen ulosvirtausta.
 • FTX:n konkurssipesä on myynyt kaikki hallussaan olleet 22 miljoonaa osaketta, ja tämä on osa yrityksen konkurssimenettelyä, jonka tavoitteena on maksaa velkojille mahdollisimman paljon takaisin.

Tämä kehitys on merkittävä, sillä se kuvastaa kryptovaluuttamarkkinoiden nykytilaa ja niiden yhteyttä perinteisempiin rahoitusinstrumentteihin, kuten ETF:iin. Lisäksi se osoittaa, kuinka konkurssitilanteet voivat vaikuttaa markkinoiden likviditeettiin ja hintoihin. FTX:n velkojat, jotka ovat menettäneet varojaan pörssin romahtamisen myötä, seuraavat varmasti tilannetta toiveikkaina, sillä myydyt osakkeet voivat auttaa heitä saamaan osan sijoituksistaan takaisin.

Bitcoinin hintapaineet hellittävät GBTC:n myyntien laannuttua

Viimeaikaiset markkinatrendit ja analyytikoiden arviot viittaavat siihen, että bitcoinin hintaan kohdistunut alaspäin suuntautuva paine on vähentymässä. Tämä johtuu siitä, että Grayscale Bitcoin Trustin (GBTC) muuttumisen myötä tapahtunut voittojen kotiuttaminen on suurimmaksi osaksi päättynyt. Tässä tiivistetysti muutamia keskeisiä seikkoja:

Tämä artikkeli näkyy vain tilaajille

Liity mukaan ja saat pääsyn kaikkeen ilmaiseen sisältöön.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu