Huomioithan, että tämä artikkeli on kirjoitettu vain informaatiomielessä. Tämä ei ole kannustin sijoittaa mihinkään tässä raportissa mainittuun palveluun. Defisijoittamiseen sisältyy monia eri riskejä varojen hakkeroinnista älysopimusriskeihin. Sijoittaja voi menettää kaikki varansa. Tee siis itse omat sijoituspäätöksesi omat riskisi ja sijoitussuunnitelmasi huomioiden.


Suomalainen treidausalusta kryptoille, KvarnX

Kaikki eivät välttämättä halua säilyttää kryptojaan selainlompakossa, opetella avainlausekkeen suojaamista tai privaattiavaimia. KvarnX on tähän tarpeeseen luotu luotettava suomalainen, reguloitu ja turvallinen alusta treidata yli 28 kryptovaluuttaa.

  1. Turvallinen: Säännelty ja turvallinen, tarjoaa instituutiotason säilytysratkaisuja.
  2. Edullinen ja läpinäkyvä hinnoittelu: Alhaiset kaupankäyntikulut ja ei piilokuluja.
  3. Kattava raportointi: Tarjoaa tapahtuma- ja omistusraportteja sekä vero- ja kirjanpitoraportteja.
  4. Laaja token-valikoima: Yli 28 kryptovaluuttaa ja lisää tulee jatkuvasti
  5. Ammattitason likviditeetti: Tehokas toimeksiantojen toteutus, joka etsii parhaan likviditeetin markkinoilta

KvarnX:n palvelu kehittyy joka viikko ja uusia tokeneita tulee jatkuvasti. Mikäli kaipaat helppokäyttöistä ja luotettavaa suomalaista palvelua kryptovaluuttojen omistamiseen ja kaupankäyntiin niin luo itsellesi tili alla olevan linkin kautta ja nauti jopa 0,4% kaupankäyntikuluista.


Huomio tilaaja! Jatkossa nämä uutiset tulevat vain Premium-tilaajille!

Olen lähettänyt muutaman kuukauden ajan testimielessä tätä kryptomarkkinan uutiskirjettä kaikille tilaajille. Tämän johdosta osa tilaajista on lopettanut maksullisen tilauksen, koska heitä kiinnosti ilmeisesti lähinnä tämä uutiskirje ja kryptomarkkinan katsaus.

Tämän negatiivisen muutoksen johdosta, lähetän tämän uutiskirjeen jälkeen kaikki uutiset pelkästään maksaville tilaajille.

Voit napata itsellesi naurettavan edullisen, 5 €/kk -maksavan tilauksen alla olevasta painikkeesta. Tuet sillä samalla Suomen ainutta ja aktiivisinta defimediaa, joka käsittelee myös lohkoketjussa pyöriviä projekteja, eikä pelkästään bitcoinia.


Uutiset, työkalut, hakkeroinnit ja artikkelit

Mikäli ihmettelet miksi tässä uutiskirjeessä on vain yhteenveto markkinatapahtumista, niin jatkossa kaikki kryptomarkkinan uutiset, mielenkiintoiset uudet työkalut sijoittamisen, hakkerointivaroitukset ja tietoturvavinkit, sekä muut uutiskirjeen sisällöt ovat siirtyneet Discordiin.

Discord-jäsenyys maksaa vain 5 €/kk ja saat sillä kaikki edellä mainitut sisällöt + lisäksi yhteisön ja allekirjoittaneen tuen kryptomarkkinaan:

Discord-jäsenyys
Defi Suomen maksullisen tilauksen lisäksi tarjolla on aktiivinen yhteisö, joka toimii ja elää Discord-alustalla. Pääset mukaan tästä linkistä! Saat pääsyn Discordiin naurettavan edullisella 5 €/kk-hinnalla. Voit lopettaa jäsenyyden halutessasi koska tahansa eli et sitoudu kuin maksamaasi kyseisen kuukauden maksuun. Discord-yhteisö tarjoaa sinulle mm.: * Tiedotus- ja Alpha-kanavan uusista Defi Suomen sisällöistä


Defi Suomen tuottoraportti viikolle 6

Raporttiin on koottu mukaan parhaat tuotot eri tokeneille ja lohkoketjuille. Mukana on mm.:

  • Parhaat single-stake tuotot USDC, USDT, ETH, wBTC. Mukana muun muassa neljä paikkaa mistä voi saada 40-50 % tuoton stable coineille, yli 40 % tuottoja ETH:lle, jop 30 % tuottoa wBTC:lle.
  • Arbitrumin ekosysteemistä muutama mielenkiintoinen nosto pooleista jotka maksavat 30-40 % APR-tuottoa single-stake pooleille sekä palvelu, joka maksaa yli 40 % APR-tuottoa stable coin + eth + wbtc -poolille.
  • Arbitrumin, Optimism:n, Avalanchen ja Solanan korkeimmat tuottopoolit ja mielenkiintoisimmat farmit

Tämä raportti kuuluu osaksi Defi Suomen premium-tilausta. Nappaa raportti lukuun tästä:

Parhaat defituotot 6/2024
Tässä Defi Suomen raportissa nostetaan esiin parhaita ja korkeimpia tuottoja eri defipalveluissa. Huomioithan, että tämä artikkeli on kirjoitettu vain informaatiomielessä. Tämä ei ole kannustin sijoittaa yhteenkään tässä raportissa mainittuun palveluun. Defisijoittamiseen sisältyy monia eri riskejä varojen hakkeroinnista älysopimusriskeihin. Sijoittaja voi menettää kaikki varansa. Tee siis itse omat sijoituspäätöksesi omat riskisi

Markkinatapahtumat

Kryptomarkkinoiden viikkokatsaus tarjoaa syvällisen analyysin tämänhetkisestä tilanteesta ja merkittävistä tapahtumista. Tässä katsauksessa keskitytään merkittäviin kehitysaskeliin, jotka ovat muovanneet markkinoita viime aikoina.

Bitcoinin ja ETF-tuotteiden tilanne

Bitcoinin arvo on pysytellyt suhteellisen vakiona, liikkuessaan noin 43 000 dollarin tuntumassa kunnes se lähti loppuviikosta nousemaan päätyen yli $47 000 arvoon. Tämä voimakas positiivinen vire välittyi myös muihin kryptoihin markkinoilla.

Viime viikolla Bitcoinin ETF-tuotteet kokivat merkittävän, 697 miljoonan dollarin nettosisäänvirran, mikä korostaa sijoittajien kasvavaa kiinnostusta tähän kryptovaluuttaan. Tämä on merkittävä kehitysaskel, sillä se viittaa markkinoiden luottamukseen Bitcoinin pitkäaikaiseen potentiaaliin huolimatta sen ajoittaisista volatiilisuuksista.

Genesis Global Capitalin ja Grayscale:n liikkeet

Genesis Global Capital on pyytänyt Yhdysvaltain konkurssioikeudelta luvan myydä noin 1,6 miljardin dollarin arvosta trust-omaisuutta, mukaan lukien noin 1,4 miljardia dollaria GBTC:ssä (Grayscale Bitcoin Trust) ja noin 165 miljoonaa dollaria Grayscale Ethereum Trustissa.

Tämä pyyntö on osa laajempaa strategiaa yrityksen taloudellisen aseman vahvistamiseksi ja markkinoiden vakauden ylläpitämiseksi.

FTX:n osuus Anthropic:ssa

FTX on pyytänyt tuomioistuimen hyväksyntää myydäkseen noin 8 prosentin osuutensa tekoälyyritys Anthropic:ssa, jonka arvo on 18 miljardia dollaria. Tämä osuus vastaa noin 1,4 miljardin dollarin arvoista panosta, mikä on merkittävä siirto konkurssissa olevan yrityksen omaisuuden realisoinnissa.

El Salvadorin Bitcoin-politiikka

El Salvadorin presidentin Nayib Bukele:n uudelleenvalinta 87 prosentin ääniosuudella vahvistaa maan jatkuvan tuen Bitcoinille laillisena maksuvälineenä. Bukele:n hallinto suunnittelee jatkavansa Bitcoinin integroimista maan taloudellisiin ja yhteiskunnallisiin rakenteisiin, mukaan lukien Bitcoin-obligaatioiden, -kaupunkien ja -passien kehittämisen.

Mainostajat ja Bitcoinin spot-ETF:t

Financial Timesin raportin mukaan alan suurimmat toimijat, kuten BlackRock, Fidelity, Grayscale, Invesco ja Bitwise, mainostavat Bitcoinin spot-ETF:ää Google:ssa, mikä osoittaa kasvavaa kiinnostusta ja luottamusta kryptomarkkinoihin.

Tämä artikkeli näkyy vain tilaajille

Liity mukaan ja saat pääsyn kaikkeen ilmaiseen sisältöön.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu