Tervetuloa takaisin Juhannuksen vietosta. Toivottavasti sait vietettyä edes muutaman päivän kursseja tuijottamatta, ja huomasin, että maailma ei loppunutkaan ja kryptomarkkina pysyi pystyssä.

Yleinen markkinasentimentti tuntuu olevan odottava. Pieni ns. relief rally viimeisten päivien aikana on kyllä koettu, joka on täysin normaalia näin pitkän laskumarkkinan jälkeen. Kannattaa tosin muistaa, että makrotaloudessa ei ole vielä mikään muuttunut erityisen positiiviseen suuntaan.

Ennen kuin voi luottaa kryptomarkkinan pohjan kosketukseen, tulisi reaalitaloudessa tapahtua merkittäviä positiivisia signaaleja talouden näkökulmasta. Tälläisiä olisi esim. öljyn hinnan merkittävä alentuminen, sodan loppuminen, Fedin kevennykset rahapolitiikassa, elvyttävä talouspolitiikka, jne.

TheTIE:n raportti Chainlinkin tulevasta steikkauksesta

Työkalu: erilaiset defi-portfolioiden seurantatyökalut listattuna

  • Mikäli tuskailet salkkusi arvon ja sisällön seurannan kanssa, kannattaa kokeilla erilaisia portfolio management -palveluita. Niiden avulla näet salkkusi kokonaisarvon, erilaisia sijoitusmahdollisuuksia ja -ideoita, pystyt claimaamaan rewardeja, ym.

Tämä artikkeli näkyy vain tilaajille

Liity mukaan ja saat pääsyn kaikkeen ilmaiseen sisältöön.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu