Uniswapin kuuluisa fee-switch ja mitä se tarkoittaa UNI-tokenin kannalta

  • Uniswap julkaisi oman UNI-tokeninsa Sushi Swapin varastettua osan käyttäjistä itselleen oman Sushi-tokenin kannustamana
  • Tällä hetkellä Uniswapin omalle tokenille ei kerry juurikaan mitään taloudellista hyötyä alustan saamista tuloista. Uniswap on pystynyt tämän avulla pitämään fee-markkinansa ja hinnoittelunsa kilpailukykyisenä, koska swap feestä ei kerry osuutta Uni-tokenin omistajille.
  • Uniswapilla on kuitenkin koodissaan mahdollisuus laittaa fee-maksu päälle eli tällöin jokaisesta Uniswapin swapista alkaisi kertymään pieni osuus DAO:lle, joka voitaisiin jakaa eteenpäin Uniswapin tokenin holdereille ja steikkaajille.
  • Itse uskon, että Uniswapin tämän hetkisessä hinnassa on jo osaksi hinnoiteltu sisään tämä mahdollisuus swap fee -tuottojen kertymisestä UNI-tokenin omistajille. Uniswapin markkina-arvo on tällä hetkellä jopa $3,3 miljardia, jossa on toki kasvuvaraa, mutta vähemmän kuin monen muun dexin omassa governance-tokenissa. Toisaalta, Uniswap on myös sijoituskohteena defin turvallisimpia johtuen sen koosta, "pitkästä" historiasta ja vahvasta yhteisöstä.

Alpha-vinkki: Uusi socialfi-palvelu - tienaa tuottoja kiinnostuksella

  • Erilaisia XX to earn -palveluita on noussut kuin sieniä sateella viimeiden vuoden aikana. Törmäsin eilen uusimpaan SocialFI-viritykseen, jossa käyttäjät voivat tienata First Batchin tokeneita kuluttamalla heitä kiinnostavaa sisältöä ja osallistumalla erilaisten yhteisöjen toimintaan

Tämä artikkeli näkyy vain tilaajille

Liity mukaan ja saat pääsyn kaikkeen ilmaiseen sisältöön.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu