Huomioithan, että tämä artikkeli on kirjoitettu vain informaatiomielessä. Tämä ei ole kannustin sijoittaa kyseiseen palveluun. Defisijoittamiseen sisältyy monia eri riskejä varojen hakkeroinnista älysopimusriskeihin. Sijoittaja voi menettää kaikki varansa. Tee siis itse omat sijoituspäätöksesi omat riskisi ja sijoitussuunnitelmasi huomioiden.

Artikkeli esittelee erään mielenkiintoisen sijoitustilaisuuden, avaa hieman mistä StakeDAO:ssa on kyse, sekä antaa vielä selkeät step-by-step -ohjeet miten kyseiseen pooliin voi sijoittaa.

StakeDAO


StakeDAO (https://stakedao.org/) on vuoden 2021 helmikuussa lanseerattu defipalvelu, joka pyrkii yksinkertaistamaan defiin sijoittamista ja tarjoaa passiivista tuloa. Palvelu sisältää “likvidejä lukituspalveluita”, johdannaistuotteita, äänestystuotteita ja mahdollisuuden lukita StakeDAO:n omaa STD-tokenia $veSTD-muotoon.

StakeDAO on keskittynyt ennen kaikkea muiden defipalvleuiden ns. governance-tokeneihin ja LP-poolien tokeneihin.  Käyttäjät voivat lukita StakeDAO:n esimerkiksi Frax-ekosysteemin governanve tokenin (FXS) ja saada sille normaalia korkeampaa tuottoa. Eri likvidit lukituspoolit löydät täältä: https://lockers.stakedao.org/. Voit ajatella sen olevan ikään kuin Curven yhteydessä toimiva Convex Finance, mutta useeammalle eri governance-tokenille ja LP-poolille.

Kannattaa huomioida, että suurin osa StakeDAO:n pooleista ja sijoitustilaisuuksista toimivat Ethereumin päälohkoketjussa eli pooleihin sijoittaminen vaatii useamman transaktion ja niiden kustannukset voivat olla kymmeniä dollareita molempiin suuntiin. Pieniä summia ei siis kannata sijoittaa.

StakeDAO operoi myös Arbitrumin puolella, mutta siellä on vähemmän sijoitustilaisuuksia.

Tilaisuus

Tämä artikkeli näkyy vain tasolle: Premium

Liity mukaan ja upgraidaa tilisi taso nähdäksesi tämän artikkelin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu