Huomioithan, että tämä artikkeli on kirjoitettu vain informaatiomielessä. Tämä ei ole kannustin sijoittaa kyseiseen palveluun. Defisijoittamiseen sisältyy monia eri riskejä varojen hakkeroinnista älysopimusriskeihin. Sijoittaja voi menettää kaikki varansa. Tee siis itse omat sijoituspäätöksesi omat riskisi ja sijoitussuunnitelmasi huomioiden.

Esittelen tässä artikkelissa Yearn Financen uuden bribe-alustan, miten sen avulla voi tienata bribe-tuottoja, miten lahjusmarkkinat toimivat ja artikkelin lopussa kerron vielä muista vastaavista palveluista, joilla voidaan saada yli 100 % APR-tuottoja.


Yearn Finance defin ensimmäisiä ja tunnetuimpia ns. yield aggregaattoreita, jonka palvelu perustui Curve Financen päälle rakennettuun tuottoon. Yearn on nyt avannut myös oman bribge-markkinan nimeltä yBribe: https://ybribe.com/. Sen avulla governance- ja veTokeneiden omistajat voivat ottaa “lahjuksia” vastaan ja äänestää niiden mukaisesti eri defipalveluiden palkkioiden ohjauksesta.

Mistä bribe-markkinassa on oikein kyse?


Bribe-markkina on syntynyt Curve Financen ja Convex:n rakentamaan ekosysteemin ympärille. Näissä alustoissa veTokenin (vlCVX tai veCRV) omistajat voivat äänestää mihin likviditeettipooleihin palvelun palkkiooita ohjataan. Likviditeettipooleissa olevien tokeneiden edustamat defipalvelut taas haluavat, että palkkioita ohjataan juuri heidän pooliinsa, koska se kannustaa muita sijoittajia lisäämään varoja = likviditeettiä kyseiseen pooliin.

Tämä artikkeli näkyy vain tasolle: Premium

Liity mukaan ja upgraidaa tilisi taso nähdäksesi tämän artikkelin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu