Karhumarkkinasta huolimatta defissä tapahtuu ja toimiala kehittyy kovaa vauhtia. Uusia rahoitusteknisiä innovaatioita kokeillaan (vielä kun  regulaatio ei niitä suoraan rajoita) ja uusia palveluita nostetaan pystyyn.

Toki on tärkeä myös muistaa mainita, että moni näistä defin uusista projekteista on hyvin korkean riskin palveluita ja niihin ei kannata sijoittaa varoja joita ei ole varaa menettää. Jos etsii isompia ja luotettavampia palveluita kannattaa katse pitää Defillama:n TOP10-defipalveluissa, kuten vaikkapa Aave tai Uniswap.

Ne ovat koeteltuja ja luotettavia defipalveluita, jotka tarjoavat tärkeimmät rahoituspalvelut, kuten kryptovaluuttapohjaiset lainat ja kryptovaluuttojen vaihdon, sijoittajien käyttöön.

Mielenkiintoisia projekteja tutkittavaksi

Tämä postaus listaa noin 20 kpl mielenkiintoisia uusia tai tulossa olevia defipalveluita vuodelle 2023. Mikään näistä mainituista palveluista ei ole kannustin sijoittaa kyseiseen palveluun. Sinun kannattaa tutkia nämä palvelut itsenäisesti ja muodostaa niden pohjalta oma sijoitussuunnitelmasi. Miten tahansa päätätkin toimia, älä koskaan sijoita enempää kuin mitä sinulla on varaa menettää.


https://twitter.com/ArrakisFinance Arrakis rakentaa Uniswap v3:n päälle työkalua, joka automaattisesti pitää sijoittajan likviditeetin oikealla hinta-alueella. Uniswap v3 tarjoaa v2:sta korkeampia farmaustuottoja mutta se vaatii jonkin verran manuaalista työtä position ylläpitoon. Sijoittajan tulee asettaa rajattu hinta-alue, jossa likviditeettiä tarjoaa ja jos hinta siirtyy tämän ulkopuolelle, ei sijoittaja tienaa tuottoja ja hänen positionsa on 100 % toista poolissa olevaa tokenia. Arrakis huolehtii siitä, että sijoittajan likviditeetti siirretään automaattisesti sinne missä hinta kulloinkin liikkuu.

Vaihtoehtona Uniswapille ja sen keskitetyille likviditeettipooleille on Avalancessa alkunsa saanut Trader Joe, joka on nyt laajentunut Arbitrumiin ja myöhemmin Binancen ketjuun: https://twitter.com/traderjoe_xyz. Trader Joe:n uusi defi-innovaatio on liquidity book, joka on eräänlainen yhdistelmä AMM- ja order book -pohjaista mallia. Siinä sijoittajan likviditeetti on eräänlaisissa hinta-alueen laatkoissa. Voit lukea siitä lisää täältä: https://docs.traderjoexyz.com/

Tämä artikkeli näkyy vain tasolle: Premium

Liity mukaan ja upgraidaa tilisi taso nähdäksesi tämän artikkelin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu