Huomioithan, että tämä artikkeli on kirjoitettu vain informaatiomielessä. Tämä ei ole kannustin sijoittaa mihinkään tässä raportissa mainittuun palveluun. Defisijoittamiseen sisältyy monia eri riskejä varojen hakkeroinnista älysopimusriskeihin. Sijoittaja voi menettää kaikki varansa. Tee siis itse omat sijoituspäätöksesi omat riskisi ja sijoitussuunnitelmasi huomioiden.


Suomalainen treidausalusta kryptoille, KvarnX

Kaikki eivät välttämättä halua säilyttää kryptojaan selainlompakossa, opetella avainlausekkeen suojaamista tai privaattiavaimia. KvarnX on tähän tarpeeseen luotu luotettava suomalainen, reguloitu ja turvallinen alusta treidata yli 28 kryptovaluuttaa.

  1. Turvallinen: Säännelty ja turvallinen, tarjoaa instituutiotason säilytysratkaisuja.
  2. Edullinen ja läpinäkyvä hinnoittelu: Alhaiset kaupankäyntikulut ja ei piilokuluja.
  3. Kattava raportointi: Tarjoaa tapahtuma- ja omistusraportteja sekä vero- ja kirjanpitoraportteja.
  4. Laaja token-valikoima: Yli 28 kryptovaluuttaa ja lisää tulee jatkuvasti
  5. Ammattitason likviditeetti: Tehokas toimeksiantojen toteutus, joka etsii parhaan likviditeetin markkinoilta

KvarnX:n palvelu kehittyy joka viikko ja uusia tokeneita tulee jatkuvasti. Mikäli kaipaat helppokäyttöistä ja luotettavaa suomalaista palvelua kryptovaluuttojen omistamiseen ja kaupankäyntiin niin luo itsellesi tili alla olevan linkin kautta ja nauti jopa 0,4% kaupankäyntikuluista.


Defi Suomen sisällöt

Uutiset, työkalut, hakkeroinnit ja artikkelit

Mikäli ihmettelet miksi tässä uutiskirjeessä on vain yhteenveto markkinatapahtumista, niin jatkossa kaikki kryptomarkkinan uutiset, mielenkiintoiset uudet työkalut sijoittamisen, hakkerointivaroitukset ja tietoturvavinkit, sekä muut uutiskirjeen sisällöt ovat siirtyneet Discordiin.

Discord-jäsenyys maksaa vain 5 €/kk ja saat sillä kaikki edellä mainitut sisällöt + lisäksi yhteisön ja allekirjoittaneen tuen kryptomarkkinaan:

Discord-jäsenyys
Defi Suomen maksullisen tilauksen lisäksi tarjolla on aktiivinen yhteisö, joka toimii ja elää Discord-alustalla. Pääset mukaan tästä linkistä! Saat pääsyn Discordiin naurettavan edullisella 5 €/kk-hinnalla. Voit lopettaa jäsenyyden halutessasi koska tahansa eli et sitoudu kuin maksamaasi kyseisen kuukauden maksuun. Discord-yhteisö tarjoaa sinulle mm.: * Tiedotus- ja Alpha-kanavan uusista Defi Suomen sisällöistä

Mielenkiintoinen arvio DePIN-markkinan koosta ja potentiaalista: https://discord.com/channels/1010853472117198888/1089797703002755072/1194492905159663677 ja tässä vielä sama SocialFI:n potentiaalista ja merkityksestä kryptomarkkinalle: https://discord.com/channels/1010853472117198888/1011479568823095357/1194493359390203924

Injectivessä starttaavan dexin presale: https://discord.com/channels/1010853472117198888/1082526712929206282/1194493721669013574

Ja taas uusi vinkki ZK-pohjaisesta Bitcoin-rollupista: https://discord.com/channels/1010853472117198888/1073851050202775562/1194494124615798824

Uusi projekti joka yhdistää AI-pohjaisen crypto-analyysin Twitterissä: https://discord.com/channels/1010853472117198888/1082526712929206282/1194494645300887622

Uusi salkkuseuranta-kanava Discordiin

Defi Suomen Discordiin avautui uusi kanava nimeltä "Mitä ostin tai myin tänään". Sinne nostetaan Discordin jäsenien ja allekirjoittaneen tekemiä treidejä ja se toimii myös eräänlaisena salkkuseurantana. Jos haluat nähdä miten muut Defi Suomilaiset treidaavat niin:

Defi Suomi #uusi-käyttäjä-aloita-tästä on LaunchPass
Tervetuloa ostamaan Defi Suomen Discord-jäsenyyttä! Pelkän sisällön kuluttamisen sijaan, on tärkeää, että sinulla on tukenasi defistä kiinnostunut, aktiivinen ja osallistuva yhteisö. Markkina on vielä hyvin alkuvaiheessa ja se sisältää paljon riskejä, teknisiä ongelmia ja jatkuvasti markkinoille tulevia uusia innovaatioita ja palveluita. Tähän on tehty ratkaisuksi Defi Suomen Discord-ryhmä. ​ Discord-yhteisö tarjoaa sinulle mm.: Tiedotus- ja Alpha-kanavan uusista Defi Suomen sisällöistä sekä vinkit uusiin mielenkiintoisiin projekteihin, joita voit lähteä tutkimaan. Kuulet ensimmäisenä mm. uusista projekteista, jotka ovat lanseeraamassa itseään launchpadin kautta tai jotka ovat vasta avanneet itselleen some-tilit ja verkkosivuston. Yleiset keskustelukanavat ja AMA-sessiot, joissa pääset kysymään sinua askarruttavia kysymyksiä Omat kanavat eri defin palveluille, kuten hajautetuille pörsseille, lohkoketjuille, lainapalveluille, ja muille defi-innovaatioille. Meillä on myös oma kanava pienistä alkuvaiheen projekteista keskusteluun mikäli sinua kiinnostaa korkeampi riski ja pienemmät defipalvelut. Oman kanavat defin työkaluille, jonne nostetaan erilaisia verkkopalveluita, joista on apua defisijoitusten hallinnassa. Lukuvinkkien alta löydät mielenkiintoisia artikkeleita, jotka avaavat defimarkkinan aihealueita syvällisemmin ja kattavammin. Verotus- ja regulaatiokanavalla käydään keskustelua erilaisiin verotukseen tai lainsäädäntöön liittyviin teemoihin liittyen. Sinne nostetaan myös artikkeleita, jotka liittyvät tulossa oleviin regulaatiomuutoksiin, jotka voivat vaikuttaa sijoituksiisi. Artikkelit ja sisältötoiveet kanavalla voit toivoa erilaisia artikkeleita Defi Suomeen. Pääsääntöisesti kaikki toiveet on toteutettu 1-2 viikon aikana. NFT- ja airdrop -kanavilla näet vinkkejä erilaisista strategioista, joilla voit yrittää kerätä itsellesi airdropattavia tokeneita tai käydä keskustelua sinua kiinnostavasta NFT-projektista. Defistrategiat kanavalla jaetaan erilaisia tapoja hakea tuottoa tai vaikkapa vain ottaa voittoja. Kaikkien näiden lisäksi saat vielä pääsyn tekniseen tukeen tai kysy projektistä -kanavaan, jossa voit kysyä suoraan Defi Suomelta sinua kiinnostavista projekteista tai saada apua vaikkapa johonkin tiettyyn tekniseen ongelmaan liittyen. Saat siis kaiken tämän vain 5 €/kk-hintaan! Voit myös lopettaa tilauksesi koska tahansa. Launchpass-alusta poistaa tällöin automaaattisesti sinulta pääsyn kanaviin ja voit aktivoida sen uudestaan kun haluat.

Defi Suomen tuottoraportti viikolle 1

Raporttiin on koottu mukaan parhaat tuotot eri tokeneille ja lohkoketjuille. Mukana on mm.:

  • Parhaat single-stake tuotot USDC, USDT, ETH, wBTC. Mukana muun muassa neljä paikkaa mistä voi saada yli 50 % tuoton stable coineille, yli 10 % tuottoja ETH:lle, 12 % tuottoa wBTC:lle.
  • Arbitrumin ekosysteemistä muutama mielenkiintoinen nosto pooleista jotka maksavat 300–400 % APR-tuottoa sekä palvelu, joka maksaa 39 % APR-korkotuoton USDC:lle
  • Arbitrumin, Optimism:n, Avalanchen ja Solanan korkeimmat tuottopoolit ja mielenkiintoisimmat farmit

Tämä raportti kuuluu osaksi Defi Suomen premium-tilausta. Nappaa raportti lukuun tästä:

Parhaat defituotot 2/2024
Tässä Defi Suomen raportissa nostetaan esiin parhaita ja korkeimpia tuottoja eri defipalveluissa. Huomioithan, että tämä artikkeli on kirjoitettu vain informaatiomielessä. Tämä ei ole kannustin sijoittaa yhteenkään tässä raportissa mainittuun palveluun. Defisijoittamiseen sisältyy monia eri riskejä varojen hakkeroinnista älysopimusriskeihin. Sijoittaja voi menettää kaikki varansa. Tee siis itse omat sijoituspäätöksesi omat riskisi

Haluaisitko oppia defin käyttöä syvällisemmin?

👉 Nappaa itsellesi naurettavan edullinen 5 €/kk premiun-jäsenyys.

Saat sen avulla pääsyn yli 200 artikkeliin. Ne sisältävät oppaita defipalveluiden käyttöön, oman salkun rakentamiseen, projektien arviointiin ja moneen muuhun tärkeään defi-taitoon.

Voit keskeyttää tilauksen koska tahansa, mutta harva haluaa 🤓

Nappaa tilaus itsellesi täältä!


Markkinatapahtumat

Keneltäkään ei varmasti mennyt ohi, että BTC ETF hyväksyttiin vihdoin Yhdysvalloissa

Bitcoin ETF:ien hyväksyntä Yhdysvalloissa on merkittävä askel Bitcoinin ja kryptovaluuttojen laajemmassa hyväksynnässä ja instituutioiden sijoitusinstrumenttina.

Vaikka Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) johtaa edelleen volyymilla, sijoittajien käyttäytymisessä on havaittavissa muutoksia, kun he etsivät alhaisemman fee-maksun vaihtoehtoja. Lyhytaikaiset treidaajat ovat hyödyntäneet tilaisuuden myydä voitollisia positioita, mutta pitkäaikaiset omistajat pysyvät edelleen sitoutuneina pitkoon. Tämä kertoo markkinan vahvasta luottamuksesta Bitcoinin pitkäaikaiseen arvoon.

Bitcoin jatkaa nousujohteisesti tammikuun aloituksessa ja seuraa edellisen syklin suuntaa:

Samalla saavutettiin myös ensimmäistä kertaa tässä syklissä weekly golden cross:

Bitcoin-aktiivisuudesta ja kasvavasta käytöstä kertoo myös blokkien täyttyminen:

Lohkoketjujen välisessä aktiivisuudessa hauska ilmiö: Ethereumista valuu varoja ja Solanaan, ja sama toiseen suuntaan:

Tämä artikkeli näkyy vain tilaajille

Liity mukaan ja saat pääsyn kaikkeen ilmaiseen sisältöön.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu