Tervetuloa taas viikottaisen defifarmaajan viikkokirjeen pariin. Olen tämän viikon ulkomailla reissussa, joten kirje jää hieman normaalia lyhyemmäksi, mutta mukana olevat farmaustilaisuudet ovat kyllä yhtä houkuttelevia kuin aina. Tuttuun tapaan mikään tässä raportissa mainittu kryptovaluutta ei ole kannustin tai neuvo sijoittaa siihen. Krypto- ja defisijoittamisessa on korkeat riskit ja sijoittaja voi menettää kaiken sijoittamansa pääoman.

Defifarmaajalle tiedossa mm.:

  • Binance Smart Chainin puolella iso stable swap, jossa tarjolla farmaustuottoja stable coineille
  • Arbitrumin puolen yield aggregaattori uudistuu versioon 2, jonka myötä tulee defifarmaajille uusia tienausmahdollisuuksia, jotka on kopioitu GMX:n ja Curve Finanecn malleista
  • NEAR-lohkoketjussa tarjolla 21 % APY $NEAR:n steikkaustokeneiden likviditeettiparille eli ei impermanent loss -riskiä
  • Palvelu, joka tarjoaa itsestään takaisin maksavia defilainoja on vihdoin laajentunut Optimism:n puolelle. Nyt pooleissa on vielä hieman tilaa eli defisijoittaja voi tallettaa vaikkapa wETH:tiä pooliin ja ottaa lainaa, joka maksaa itsensä hiljalleen pois.
  • LUSD-tokenille uudelleen sijoitus -strategia, jonka ansiosta normaalin 7 % talletuskoron voi nostaa huomattavasti houkuttelevammaksi.

Pancake Swap lanseerasi stable swap -ominaisuuden:

Tämä artikkeli näkyy vain maksaville tilaajille

Liity mukaan maksavaksi tilaajaksi ja saat pääsyn kaikkiin sivuston sisältöihin ja oppaisiin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu