Hyvää lauantaita te aktiiviset defifarmaajat! Vaikka krypto- ja sijoitusmarkkina kärsii keskuspankkien kiristävästä rahapolitiikasta, defimarkkinat maksavat siitä huolimatta loistavia tuottoja ja tarjoavat sitä kautta jatkuvaa passiivista tuloa. Tätä tuloa voi käyttää joko elämisen arkikuluihin, vaihtaa stable coineiksi odottamaan sijoitustilaisuuksia, tai uudelleen sijoittaa farmeihin ja nostaa sitä kautta tuottoja. Huomioithan, että mikään tässä raportissa esitetty palvelu ei ole kannustin sijoittaa siihen.

Tämän viikon defifarmaajan raportissa mukana:

  • Hajautettu pörssi, joka maksaa oman äänestystokeninsa lukituksesta 90 % -tuoton kannustinpalkkioina. Sijoituksen takaisinmaksuaika on siis lyhyt, vaikka tokenit joutuukin lukitsemaan 4 vuodeksi.
  • Cosmoksen lohkoketjun uusi kannustinohjelma käynnistyy ja defifarmaajille on taas tarjolla herkullisia kannustinpalkkioita ja passiivista tuloa.
  • Balancer-pörssissä on ETH + stable coin -pool, joka maksaa +500% -tuoton
  • NEAR-lohkoketjun pörssi maksaa wNEAR-wBTC ja wNEAR-wETH -pooleille 40-50 % APR-tuottoja. Jos olet bullish NEAR:n lohkoketjun suhteen, niin tämä on tutustumisen arvoinen defipalvelu.

Velodrome

Lukitse veVelo-token Velodromeen ja tienaa airdroppina 0.90 senttiä jokaista lukittua dollaria kohti:

Tämä artikkeli näkyy vain maksaville tilaajille

Liity mukaan maksavaksi tilaajaksi ja saat pääsyn kaikkiin sivuston sisältöihin ja oppaisiin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu