Suomeen on avautunut uusi ammattitason palvelu kryptosijoittajille. Kvarn X -palvelu on luotettava, kotimainen kryptovaluuttojen välitys- ja säilytyspalvelu. Palvelussa ostat ja myyt yli 20 eri kryptovaluuttaa. Kryptovarojesi turvallisen säilytyksen takaa Kvarnin käyttämä instituutiotason Fireblocks-säilytysinfrastrukruuri. Kvarn X -palvelu tarjoaa Pohjoismaiden laajimman valikoiman kryptovaluuttoja, ammattitason likviditeetin ja toimeksiantojen toteutuksen sekä monipuoliset raportoinnin työkalut.

Palveluntarjoaja Kvarn Capital Oy on kotimainen Finanssivalvonnan rekisteröimä virtuaalivaluuttapalvelun tarjoaja (VASP).

Kvarnin historia / tausta / missio

Kvarn Capital on saanut alkunsa tarpeesta tuoda ammattimaiset kryptosijoittamisen palvelut ja työkalut jokaisen sijoittajan ulottuville.

Kvarnin tarina alkaa yrittäjätaustaisista varainhoidon ja kryptotoimialan syväosaajista. Yrityksen perustajien Antti Pirisen ja Joonas Järvisen lisäksi yrityksen avainhenkilöihin kuuluu laaja joukko kryptotoimialan, -sijoittamisen ja varainhoidon asiantuntijoita. Yrityksen perustajien omasta sijoitustoiminnasta kumpusi tarve ammattimaisiin kryptosijoittamisen palveluihin, tuotteisiin ja työkaluihin ja rinnalla syntyi ajatus palvella myös muita saman tarpeen omaavia sijoittajia.

Kvarnin missiona on olla kryptosijoittamisen selkokielinen opas ja asiantuntijakumppani, tarjota toimialan edistyksellisimmät kryptosijoittamisen työkalut, tuotteet ja palvelut Pohjoismaissa sekä pyrkiä palvelemaan asiakkaitaan henkilökohtaisesti, asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Kvarnin toiminnassa asiakas on aina keskiössä.

Kvarnin palvelut

Kvarnin palveluihin kuuluu tällä hetkellä ammattimaisen sijoittajan vaatimukset täyttävä kryptovaluuttojen välitys- ja säilytyspalvelu Kvarn X. Kvarn X tarjoaa laajan valikoiman kryptovaluuttoja, suurimpien kryptovaluuttojen bitcoinin ja etherin lisäksi Kvarn X tarjoaa laajan valikoiman vakiintuneiden projektien tokeneita kuten Solana (SOL), Avalanche (AVAX), Cardano (ADA), Polkadot (DOT), Polygon (MATIC). DeFi-tokeneista valikoimassamme ovat kotimainen Aave (AAVE), Chainlink (LINK), Uniswap (UNI) ja Compound (COMP) sekä Suomen laajin valikoima stablecoineja, kuten USD Coin (USDC), Tether (USDT) ja Dai (DAI).

Kvarn X -palvelun token valikoima on kattava.

Laajan, yli 20 tokenin valikoiman lisäksi Kvarn X -palvelusta on syytä nostaa esille sujuvat ja reaaliaikaiset talletukset sekä kehittyneet sijoittamisen ja raportoinnin työkalumme, joita asiakkaamme voivat hyödyntää sijoitusten hallinnoinnissa ja esimerkiksi viranomaisraportoinnissa.

Kvarn X -palvelusta asiakas saa esimerkiksi ajantasaiset:

  • Tapahtumaraportit toimeksiannoista
  • Raportit omistuksista ja sijoitusten arvonkehityksesta
  • Voitto-/tappiolaskelmat
  • Kattavat vero- ja kirjanpitoraportit
  • Älykkäät kuvaajat (esim. skaalautuvat kynttiläkuvaajat 1 min. - 12 kk)
  • Monipuoliset teknisen analyysin työkalut (mm. trendikuvaajat, fibonacci-työkalut)
Lisäksi pystymme tuottamaan lukuisia räätälöityjä raportteja asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaan.
Palvelusta löytyy myös Trading view -näkymä

Meille on ollut alusta asti tärkeä tarjota asiakkaillemme laaja token-valikoima ja tehokas, läpinäkyvä hinnoittelu. Tällä hetkellä tarjoamme asiakkaillemme Kvarn X -palvelussa yli 20 eri tokenia ja pyrimme laajentamaan valikoimaa loppuvuoden aikana. Olemme myös lisäämässä palveluun uusia ominaisuuksia, kuten stakingia, palvellaksemme kryptosijoittajan tarpeita kokonaisvaltaisesti. Rekisteröidy palveluun pysyäksesi ajan tasalla uusista lanseerauksista!

Kvarn X tarjoaa asiakkailleen edulliset hinnat ja aidosti läpinäkyvän hinnoittelun. Meillä maksat ainoastaan kaupankäyntivolyymiin perustuvan kaupankäyntikulun. Oma hinnoittelumme ei sisällä spreadia, vaan välitämme hinnat sellaisenaan suoraan ammattimaisilta markkinavastapuoliltamme. Emme peri erillisiä maksuja esim. fiat-nostoista tai kryptovarojen säilytyksestä.

Kvarn X -palvelussa on kolme kaupankäynnin volyymiin perustuvaa hinnoittelutasoa

Taso 1

Kaupankäyntikulu 0,4%

Taso 2

Kaupankäyntikulu 0,6%

Taso 3

Kaupankäyntikulu 0,8%

Kaupankäyntivolyymi

Yli 100 000 euroa edeltävän 180 päivän aikana


Kaupankäyntivolyymi

10 001-100 000 euroa edeltävän 90 päivän aikana.

Kaupankäyntivolyymi

0-10 000 euroa edeltävän 90 päivän aikana.

Turvallisuus on meille aina kaiken toimintamme lähtökohta. Erityisesti kryptovaroissa varojen turvallinen siirtäminen ja säilyttäminen korostuu. Säilytyksen järjestämisessä ja asiakasvarojen suojaamisessa noudatamme rekisteröityneille toimijoille suunnatun sääntelyn vaatimuksia.

Kvarn X -palvelussa asiakas voi määrittää sisään tuleville kryptovaluuttasiirroille hankintahinnan siirtotapahtuman yhteydessä. Tämä mahdollistaa salkun ajantasaisen seurannan, todenmukaisen voittojen ja tappioiden laskennan ja raportoinnin sekä kirjausketjun jatkumisen.

Tarjous Defi Suomen lukijoille

Kaikki uudet asiakkaat käyvät kauppaa Kvarn X:n edullisimmalla kulutasolla lokakuun loppuun asti. Kaupankäyntikulu uusille asiakkaille siis ainoastaan 0,4 %!

💡
Tarjous
Kaikki uudet asiakkaat käyvät kauppaa Kvarn X:n edullisimmalla kulutasolla lokakuun loppuun asti. Kaupankäyntikulu uusille asiakkaille siis ainoastaan 0,4 %!

Luo tili osoitteessa: https://www.kvarnx.com/

Tsekkaa myös Defi Suomen muut artikkelit

Muut artikkelit: https://www.defisuomi.fi/tag/artikkelit/
Projekti-analyysit: https://www.defisuomi.fi/tag/analyysit/
Oppaat: https://www.defisuomi.fi/tag/oppaat/
Aloittelijoiden sisällöt: https://www.defisuomi.fi/tag/defi-101/
Defin aloittelijan verkkokurssi: https://verkkokurssit.defisuomi.fi/p/defi-101-aloittelijan-opas-defin-maailmaan


Tule mukaan yhteisöön

Telegram-kanava: https://t.me/defisuomi
Discord-serveri: https://discord.gg/Ca3kAKaPyF
Twitter: https://twitter.com/DefiSuomifi
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/defisuomi
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCzv0iOeQcDcaGHmJ1tXWTYg
Hopium-podcast: https://anchor.fm/hopium-fi
Defi Suomen podcast: https://anchor.fm/defi-suomi

Jaa tämä postaus