Kryptovaluuttoja voidaan pitää uutena asuttavana planeettana. Siinä missä skeptikot näkevät sen merkityksettömänä tai riskialttiina kasinona, optimistit näkevät mahdollisuuden rakentaa uusi talousjärjestelmä ja internet-alusta. Planeetan varhaiset asukkaat ovat monenlaisia, ja sen hallinto on vielä epäselvä. Vaikka kryptojen historia on täynnä spekulaatiota ja hypeä, nykyinen villitys voi olla alku uudenlaiselle sivilisaatiolle, aivan kuten kultaryntäys muutti San Franciscon.


Defi Suomen Discordissa tapahtunutta:


Haluatko saada pääsyn Defi Suomen suljettuun Discord-ryhmään? 😎 Nappaa tästä naurettavan edullinen (5 €/kk) tilaus tästä: ➡️ https://launchpass.com/defi-suomi/discord.

Saat sillä yhteisön tuen, uusimmat vinkit defipalveluista, hakkeroinneista, artikkeleista, lohkoketjuista ja monista muista sijoittamiseein vaikuttavista tekijöistä.


Markkinatapahtumat

Bitcoinin arvo laski keskiviikkona, kun Yhdysvaltain keskuspankki Federal Reserve piti korkotason ennallaan, kuten monet analyytikot olivat odottaneet.

Tällä hetkellä Fed:n ns. Dot Plot näyttää merkittävää ohjauskoron laskua vasta parin vuoden päässä.

Bitcoinin markkina-arvo laski naurettavat 0,8% ja on pysynyt suurin piirtein tasaisena tästä uutisesta huolimatta.

Federal Reserve totesi lausunnossaan Federal Open Market Committee -kokouksen jälkeen, että taloudellinen aktiviteetti taloudessa on kasvanut vakaasti. Työpaikkojen määrän kasvu on hidastunut viime kuukausina, mutta pysyy vahvana, ja työttömyysaste on pysynyt alhaisena. Inflaatio on edelleen korkea.

Keskuspankin puheenjohtaja Jerome Powell sanoi, että pankki on "edennyt paljon" tiukentaessaan rahapolitiikkaa viime vuoden alusta lähtien. Hän lisäsi, että he ovat valmiita nostamaan korkoja lisää, jos se on tarpeen, ja aikovat pitää politiikan tiukkana, kunnes ovat varmoja, että inflaatio laskee kestävästi.

Tunnettu Twitter-hahmo PlanB (@100trillionUSD) on käyttänyt stock-to-flow -mallia, jota perinteisesti käytetään hyödykkeiden arvioinnissa, analysoimaan Bitcoinin arvon kehitystä.

Vaikka PlanB:n ennusteet, jotka ovat samansuuntaisia muun muassa Coinglassin kanssa, arvioivat Bitcoinin arvoksi 51 692 dollaria, sen nykyinen markkinahinta on huomattavasti pienempi, 26 400 dollaria, mikä on lähes puolet odotetusta "oikeasta arvosta".

Markkinan yhteenlaskettu cost-basis (toteutunut hinta) on noin $20,200. MVRV-suhde 1.32 tarkoittaa, että keskimääräinen krypto on noussut 32% fiat-valuutassa; ei huono tulos karhumarkkinoille. Kuitenkin MVRV-suhde on historiallisen matala. Satsien kerryttäminen nykyisellä tai sitä alemmalla MVRV-tasolla on tuottanut hyviä tuottoja.

"Hash Ribbons" ilmenee, kun 30 päivän liukuva keskiarvo hashratesta ylittää 60 päivän liukuva keskiarvo, mikä osoittaa, että monet mainaajat ovat äskettäin sammuttaneet koneensa. Nämä merkit ilmestyvät usein paikallisten pohjien aikana tai juuri ennen niitä. Ennen hash ribbonia heikot mainerit myyvät suurimman osan BTC:stään kattaakseen käyttökustannukset. He saattavat jopa käyttää varastossa olevaa BTC:tä, myyden enemmän kuin mitä he todellisuudessa kaivavat. Kun nämä heikot mainaajat antavat periksi, myyntipaine helpottuu. Lisäksi vaikeustaso laskee jäljellä oleville mainaajille, mikä tarkoittaa, että heidän on myytävä vähemmän BTC:tä kattaakseen käyttökustannuksensa.

Mitä kuuluu Arbitrumille?

Arbitrumin TVL on pienentynyt tasaisesti sen jälkeen, kun airdrop tapahtui toukokuussa. Samanaikaisesti Optimism on alkanut saada tuulta alleen Superchain-narratiivin myötä, lisättyään Base, Worldcoin ja useita muita projekteja, jotka rakentavat L2-ratkaisuja.

Tämä artikkeli näkyy vain maksaville tilaajille

Liity mukaan maksavaksi tilaajaksi ja saat pääsyn kaikkiin sivuston sisältöihin ja oppaisiin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu