Radiant Capital on Arbitrumissa pari päivää sitten launchannut uusi money market -defipalvelu ja se on onnistunut saamaan muutamassa päivässä jo $240 miljoonaa varoja sijoittajilta. Radiant Capital perustuu koodin puolesta Fantomissa toimineeseen Geistiin, mutta se kilpailuetu on sen rakentama multi-chain ratkaisu, jossa sijoitttaja voi tallettaa vakuudeksi varoja yhdessä ketjussa ja ottaa lainaa toisessa ketjussa. Tässä mekanismissa käytetään taustalla Stargate:n multichain-teknologiaa.

Radiant Capital valitsi lanseerausketjukseen Arbitrumin sen nopeuden ja edullisuuden johdosta, mutta he tulevat laajentamaan palveluaan mahdollisimman moneen ketjuun. Radiantin älysopimukset on auditoitu Solidity Financen ja kohta myös Peckshieldin toimesta.

Radiant Capital voi onnistuessaan vapauttaa uutta lisäarvoa defiin ja tuo ensimmäisten joukossa selkeän käyttötapauksen Stargaten teknologialle.

Tällä hetkellä defin lainapalvelut ovat pitkälti siiloutuneet eri lohkoketjujen sisään ja tämä heikentää likviditeettiä: lainapalvelussa voi olla viidessä eri lohkoketjussa satoja miljoonia sidottu esimerkiksi Etheriin, mutta koska se on hajallaan eri lohkoketjuissa, heikentää se käyttäjien käytettävissä olevaa likviditeettiä.

Tämä artikkeli näkyy vain maksaville tilaajille

Liity mukaan maksavaksi tilaajaksi ja saat pääsyn kaikkiin sivuston sisältöihin ja oppaisiin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu