Arbitrumin STIP-kannustinohjelma ja sen mukanaan tuoma uusi likviditeetti on aloittamassa uutta kasvun vaihetta kyseisen lohkoketjun elinkaaressa. Olemme monessa mielessä vasta alussa.

Esittelen tässä artikkelissa 12 mielenkiintoista ja merkittävää defiprojektia Arbitrumin ekosysteemissä, jotka tulevat mielestäni hyötymään sen kasvusta. Olen itse sijoittanut joihin näistä projekteista ja yield farmaan muutamissa.

Huomioithan, että tämä artikkeli on kirjoitettu vain informaatiomielessä. Tämä ei ole kannustin sijoittaa kyseiseen palveluun. Defisijoittamiseen sisältyy monia eri riskejä varojen hakkeroinnista älysopimusriskeihin. Sijoittaja voi menettää kaikki varansa. Tee siis itse omat sijoituspäätöksesi omat riskisi ja sijoitussuunnitelmasi huomioiden.


Arbitrum ja sen merkitys Ethereumin ekosysteemille

Arbitrum-lohkoketju on noussut nopeasti yhdeksi kryptovaluuttamaailman kirkkaimmista tähdistä, osoittaen huomattavaa potentiaalia ja innovatiivisuutta DeFi-ekosysteemissään.

Tämän nousun keskiössä on $50 miljoonan $ARB-tokenien insentiivi-kampanja, joka on suunnattu suoraan ekosysteemin projekteille.

Tämä merkittävä investointi ei ainoastaan tue olemassa olevia hankkeita, vaan myös houkuttelee uusia innovaatioita ja toimijoita Arbitrumin alustalle.
Image

Arbitrumin vahvuus piilee sen kyvyssä yhdistää Ethereum-verkon turvallisuus ja skaalautuvuus kehittyneiden Layer 2 -ratkaisujen kanssa, mikä on houkutellut laajan kirjon kehittäjiä ja sijoittajia. Tämä yhdistelmä tarjoaa alustalle erinomaisen pohjan kasvulle ja kehitykselle. Kun otetaan huomioon Arbitrumin aiemmat saavutukset, kuten Ethereumia nopeammat päivittäiset transaktiot sen lanseerausvaiheessa, on selvää, että alustan momentum on vahvistumassa. Tulevaisuuden näkymät ovat myös lupaavia. 

Image

Arbitrumin ekosysteemiin kohdistuvat odotukset ovat korkealla, ja monet alan asiantuntijat ennustavat merkittävää kasvua tulevina kuukausina. Tämä ei ole ainoastaan pelkkä spekulatiivinen arvio, vaan se perustuu vankkoihin suunnitelmiin ja strategioihin, joita Arbitrum on kehittänyt ekosysteeminsä vahvistamiseksi.

Tässä artikkelissa tarkastelemme lähemmin joitakin Arbitrumin mielenkiintoisimmista projekteista, jotka ovat hyödyntäneet näitä uusia resursseja. Näemme, kuinka ne ovat paitsi hyötyneet rahoituksesta, myös luoneet innovatiivisia ratkaisuja, jotka edistävät koko lohkoketjuverkoston kehitystä. Tutustumme niiden ainutlaatuisiin ominaisuuksiin, niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin ja niiden vaikutukseen Arbitrumin kasvavaan ekosysteemiin.


Pendle ($PENDLE)

Pendle on erottunut kryptovaluuttamarkkinoilla nopeimmin kasvavana yield-tokenisointiprotokollana. Sen kokonaisarvo lukittuna (TVL) on vaikuttavat 186 miljoonaa dollaria, mikä osoittaa sen vankan aseman ja luotettavuuden sijoittajien keskuudessa. Pendlen ainutlaatuisuus perustuu sen kykyyn tarjota tokenisointiratkaisuja yield-tuotteille, mikä mahdollistaa sijoittajille entistä joustavamman ja tehokkaamman tavan hallita korkotuottojaan.

Image

Yksi Pendlen merkittävimmistä kasvun ajureista on ollut sen osallistuminen niin kutsuttuun LSD-aaltoon (Liquidity Staking Derivatives). Tämä innovaatio on avannut uusia mahdollisuuksia yield-tuotteiden tokenisoinnissa, antaen sijoittajille pääsyn monipuolisempiin ja houkuttelevampiin korkotuottoihin. Pendle on onnistunut hyödyntämään tätä aaltoa luomalla entistä houkuttelevampia tuotteita, jotka vastaavat sijoittajien kasvaviin vaatimuksiin ja tarpeisiin.

Tämä artikkeli näkyy vain maksaville tilaajille

Liity mukaan maksavaksi tilaajaksi ja saat pääsyn kaikkiin sivuston sisältöihin ja oppaisiin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu