Huomioithan, että tämä artikkeli on kirjoitettu vain informaatiomielessä. Tämä ei ole kannustin sijoittaa kyseiseen palveluun. Defisijoittamiseen sisältyy monia eri riskejä varojen hakkeroinnista älysopimusriskeihin. Sijoittaja voi menettää kaikki varansa. Tee siis itse omat sijoituspäätöksesi omat riskisi ja sijoitussuunnitelmasi huomioiden.


Lybran ensisijainen tavoite on luoda korkoa tuottava vakaavaluutta eli stablecoin, eUSD, joka on turvallinen, hajautettu ja tarjoaa sen haltijoille todellista tuottoa. Tämä onnistuu protokollan innovatiivisen rakenteen avulla, joka mahdollistaa käyttäjien luoda eUSD:ta tallettamalla ETH:nsä ja muita tuettuja LST:itä vakuudeksi.

Lybra V2 laajentaa toiminnallisuutta tuomalla markkinoille omnichain-version eUSD:stä, nimeltään peUSD (sidottu eUSD), joka avaa eUSD:n alla olevan DeFi-toiminnallisuuden, laajentaen sen hyödyllisyyttä DeFi-sovelluksille. Sekä eUSD että peUSD voidaan vaihtaa 1:1 keskinäisessä suhteessa palvelun kautta.

USD, ylikollateralisoitu varallisuuserä, tarjoaa käyttäjille kaivattua vakautta heilahtelevilla kryptovaluuttamarkkinoilla. Samanaikaisesti peUSD vahvistaa käyttäjien luottamusta DeFi-transaktioihin laajan käyttötapavalikoimansa ansiosta.

Erityisenä tärkeänä piirteenä Lybra Protokolla mahdollistaa käyttäjille vakaan tulonlähteen reaalituoton kautta. Tallettamalla ETH:ta tai rebase LST:itä ja luomalla eUSD:ta näitä varoja vastaan, käyttäjät voivat odottaa saavansa noin 8% tuottoa eUSD-sijoituksistaan. Tämä tulo perustuu talletettujen vakuuksien tuottamaan Liquid Staking Token -tuloon, joka muunnetaan eUSD:ksi protokollan kautta ja jaetaan sen jälkeen eUSD:n haltijoille. Samaan aikaan peUSD:n käyttöönotto mahdollistaa käyttäjille tuoton saamisen eUSD:sta samalla kun he käyttävät sitä.

Lybra V2 on suunniteltu tukemaan laajempaa valikoimaa LST:itä vakuutena, tarjoten käyttäjille ja eUSD-lainaajille enemmän joustavuutta ja vaihtoehtoja.

Lybrassa käyttäjä voi tallettaa vakuudeksi: ETH, stETH, wstETH, rETH ja WBETH.

Homma toimii siis näin:

Mutta mitä LST:t ovat alun perin?

Olitpa sitten satunnainen kryptovaluuttasijoittaja tai kokenut DeFi-entusiasti, olet todennäköisesti huomannut kasvavan kiinnostuksen yhtä tämän vuoden jännittävimmistä uusista varallisuusluokista kohtaan: Liquid Staking Tokens (LSTs).

LST:t, nestemäiset staking-tokenit, ovat tokenit, jotka edustavat käyttäjän staked ETH:n arvoa, tarjoten heille uuden likviditeetin lähteen ja mahdollisuudet lisätuottoihin.

Tämä artikkeli näkyy vain maksaville tilaajille

Liity mukaan maksavaksi tilaajaksi ja saat pääsyn kaikkiin sivuston sisältöihin ja oppaisiin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu