Penpie on innovatiivinen DeFi-palvelu, joka on suunniteltu parantamaan sijoittajien tuottoja Pendle Finance -alustalla. Se on rakennettu Magpie XYZ:n toimesta ja se tarjoaa erityisesti Pendle Finance -käyttäjille suunnattuja palveluita, jotka keskittyvät tuottojen ja veTokenomics-mallin tehostamiseen. Penpie-palvelun avulla käyttäjät voivat lukita PENDLE-tokeneitaan, jolloin he saavat hallintaansa vePENDLE-tokeneita. Tämä mahdollistaa paremmat tuotot ja vahvemmat hallintaoikeudet DeFi-ekosysteemissä.

Huomioithan, että tämä artikkeli on kirjoitettu vain informaatiomielessä. Tämä ei ole kannustin sijoittaa kyseiseen palveluun. Defisijoittamiseen sisältyy monia eri riskejä varojen hakkeroinnista älysopimusriskeihin. Sijoittaja voi menettää kaikki varansa. Tee siis itse omat sijoituspäätöksesi omat riskisi ja sijoitussuunnitelmasi huomioiden.


Penpie ja Pendle Finance -yhteistyö

Penpie on integroitu tiiviisti Pendle Finance -alustaan. Pendle Finance taas on DeFi-tuottojen kaupankäyntiprotokolla, joka mahdollistaa käyttäjilleen erilaisten tuottostrategioiden toteuttamisen. Penpie-palvelun avulla Pendle Finance -käyttäjät voivat maksimoida sijoitustensa tuotot ja hyödyntää hallintavaltaansa (govenrance) entistä tehokkaammin.

Penpie-palvelun ja Pendle Finance -alustan yhteistyö on merkittävä askel kohti entistä tehokkaampaa ja tuottoisampaa DeFi-ekosysteemiä. Yhdessä ne tarjoavat käyttäjilleen uusia mielenkiintoisia sijoitusmahdollisuuksia ja parantavat heidän sijoitustensa tuottoja. Lähdetään katsomaan mistä palvelussa oikein on kyse!

Miten Penpie toimii?

Penpie-palvelu tarjoaa PENDLE-tokenien omistajille mahdollisuuden muuttaa tokeninsa mPENDLE-tokeneiksi. Kun käyttäjä tekee tämän muunnoksen, Penpie lukitsee automaattisesti muunnetut PENDLE-tokenit vePENDLE-tokeneiksi Pendle Finance -alustalla. Tämä prosessi mahdollistaa PENDLE-tokenien omistajille suuremmat tuotot mPENDLE-tokenien muodossa, samalla kun Penpie saa hallintaansa vePENDLE-tokeneita, jotka antavat sille hallintaoikeuksia ja mahdollisuuden tarjota käyttäjilleen parempia tuottoja.

Alla muutamia esimerkkejä Penpien tarjoamista pooleista:

Idea on siis sama kuin Convex Financen ja Curve Financen välillä. Palvelun avulla käyttäjän ei tarvitse lukita tokeneita vuosikausiksi, ja hän menettää tätä vastaan vain governance-tokenin antaman äänivallan.

Penpie ja veTokenomics

Penpie-palvelu hyödyntää veTokenomics-mallia, joka on keskeinen osa sen toimintaa. Se on malli, jossa käyttäjät lukitsevat hallintatokeneitaan saadakseen veTokeneita, jotka antavat heille hallintaoikeuksia ja parempia tuottoja. Penpie-palvelussa käyttäjät voivat lukita PENDLE-tokeneitaan saadakseen vePENDLE-tokeneita, jotka antavat heille hallintaoikeuksia Pendle Finance -alustalla ja mahdollistavat paremmat tuotot.

Penpie ja mPENDLE: Miten PENDLE-tokenit voidaan muuttaa mPENDLE:ksi?

Penpie-palvelun avulla PENDLE-tokenien omistajat voivat muuttaa tokeninsa mPENDLE-tokeneiksi palvelun stake-osiossa: https://www.pendle.magpiexyz.io/stake.

Tämä artikkeli näkyy vain maksaville tilaajille

Liity mukaan maksavaksi tilaajaksi ja saat pääsyn kaikkiin sivuston sisältöihin ja oppaisiin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu