Airdroppien metsästäminen on eräs parhaista strategioista hankkia lisätuloja pienellä salkulla. Se vaatii luonnollisesti enemmän työtä kuin defituottojen hankkiminen isommalle salkulle, mutta osumalla muutamaan oikeaan airdroppiin oikeaan aikaan, voi pienelläkin salkulla tehdä merkittäviä tuloksia.

Tässä artikkelissa mukana mm.:

  • Opas multi-wallet -strategiaan eli miten farmata useammalla lompakolla
  • 5 hyvää airdrop-projektia joista kannattaa aloittaa
  • Starknetin airdrop-opas
  • 10 projektia jotka ovat jo varmistaneet airdropin
  • Opas Solanan ekosysteemin airdroppien metsästykseen.

Huomioithan, että tämä artikkeli on kirjoitettu vain informaatiomielessä. Tämä ei ole kannustin sijoittaa kyseiseen palveluun. Defisijoittamiseen sisältyy monia eri riskejä varojen hakkeroinnista älysopimusriskeihin. Sijoittaja voi menettää kaikki varansa. Tee siis itse omat sijoituspäätöksesi omat riskisi ja sijoitussuunnitelmasi huomioiden.


Opas multi-wallet strategiaan airdroppien metsästyksessä

Kryptovaluuttojen airdroppeihin liittyen monitilien hallinta on tärkeä taito, joka voi merkittävästi lisätä henkilön saamaa osuutta näistä palkkioista. Tässä tiivistelmässä käsitellään keskeisiä näkökohtia ja strategioita airdrop-monitilien hallinnassa.

  • Sybil-hyökkäykset ja niiden tunnistaminen: Sybil-hyökkäys tarkoittaa yhden henkilön tai tahon esiintymistä useana eri tilinä. Tämän tunnistamiseksi käytetään erilaisia menetelmiä, kuten IP-osoitteiden seurantaa ja lompakkoyhteyksien analysointia.
  • Lompakkoklustereiden hallinta: Klusteri tarkoittaa lompakoiden välisiä yhteyksiä. Pienempi klusterikoko (alle 8 lompakkoa) on turvallisempi, mutta jopa 20 lompakon klusterit voivat olla hyväksyttäviä.
  • Keskusvaihtopörssien (CEX) hyödyntäminen: CEX:ien avulla voi luoda uusia lompakkoklustereita ilman, että ne yhdistyvät aiempiin klustereihin. Tärkeää on käyttää erillisiä talletusosoitteita jokaiselle lompakolle.
  • Orgaanisen käyttäjäprofiilin luominen: Tavoitteena on näyttää toiminnallaan aidolta käyttäjältä. Tämä tarkoittaa muun muassa välttämistä samojen reittien ja summan käyttöä useiden lompakoiden välillä.
  • IP-osoitteiden ja proxy-selainten käyttö: Vaikka kaikki projektit eivät seuraa IP-osoitteita, on hyvä ottaa varotoimenpiteitä, kuten VPN:n tai proxy-selainten käyttö, jotta jokaisella lompakolla olisi ainutlaatuinen IP-osoite.

Tämä artikkeli näkyy vain maksaville tilaajille

Liity mukaan maksavaksi tilaajaksi ja saat pääsyn kaikkiin sivuston sisältöihin ja oppaisiin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu