Huomioithan, että tämä artikkeli on kirjoitettu vain informaatiomielessä. Tämä ei ole kannustin sijoittaa kyseiseen palveluun eikä tämä myöskään ole sijoitusneuvontaa. Defisijoittamiseen sisältyy monia eri riskejä varojen hakkeroinnista älysopimusriskeihin. Sijoittaja voi menettää kaikki varansa. Tee siis itse omat sijoituspäätöksesi omat riskisi ja sijoitussuunnitelmasi huomioiden.


Kwenta

Kwenta on Optimism-lohkoketjussa toimiva futuuripörssi, jossa sijoittajat voivat treidata erilaisia synteettisiä assetteja, kuten monia eri kryptovaluuttoja, raaka-aineita ja valuuttoja.

UI on monelle pörssin käyttäjälle tuttu.

Treidattavat assetit ovat siis Synthetix-palvelun julkaisemia synteettisiä versioita, joiden hinta seuraa reaalimaailman assettien hintaa.  Jos sinua kiinnosta oppia lisää siitä miten Synthetix tomii niin tsekkaa tämä Defi Suomen elokuinen artikkeli: https://www.defisuomi.fi/opas-synthetix-n-kayttoon/

Kwenta tarjoaa isolated ja cross-margin treidausta sekä normaalin spottitreidi toiminnon.

Kwenta käyttää oraakkeli- eli hintatietonaan alan luotettavinta standardia eli Chainlinkin feedejä. Kwenta on auditoitu Macro-auditointiyrityksen toimesta ja heidän auditointiraportti löytyy täältä. Kwentassa on myös on leaderboard parhaista treidaajista, joiden treidejä pääsee seuraamaan.

Tokenomics eli rahoitusmekaniikka

Kwenta-tokenin alkuvaiheen supply 313 373 tokenia. Tällä hetkellä $KWENTA:n kurssi on n. $101 eli alkuvaiheen market cap on n. $30 miljoonaa dollaria.

Jos tämän suhteuttaa esimerksi Kwentan kilpailijaa, Lyra Financeen, on se n. 3x korkeampi. Lyran tämän hetken market cap on $12 miljoonaa dollaria ja sekin on noussut parhaimmillaan $30 miljoonaan dollariin.

Tämä artikkeli näkyy vain tasolle: Premium

Liity mukaan ja upgraidaa tilisi taso nähdäksesi tämän artikkelin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu