Hyvää pimeää sunnuntaihuomenta defikansalle, joka vaeltaa sinnikkäästi kohti Bitcoin-ETF:ää ja seuraavaa puoliintumista. Kyllä se vihreä kasvumarkkina sieltä vielä tulee, niin kuin on tullut jokaisella kierroksella tähänkin asti. Istu vain sinnikkäästi käsien päällä odottamassa ja pidä huolta sijoituksistasi ja niiden kestävyydestä. Nyt ei ole aika degeneillä epämääräisiin uusiin defiprojekteihin.


Defi Suomen uudet sisällöt

Yay! Defi Suomi löytyy nyt myös Instagramista: https://www.instagram.com/defisuomi/ Ota seurantaan ja vinkkaa myös kavereillesi, joita defi saattaa kiinnostaa 🤓

Haluatko saada pääsyn Defi Suomen suljettuun Discord-ryhmään? 😎 Nappaa tästä naurettavan edullinen (5 €/kk) tilaus tästä: ➡️ https://launchpass.com/defi-suomi/discord.

Saat sillä yhteisön tuen, uusimmat vinkit defipalveluista, hakkeroinneista, artikkeleista, lohkoketjuista ja monista muista sijoittamiseein vaikuttavista tekijöistä.

Tutustu myös uuteen suomalaiseen kryptovaluuttojen säilytys- ja treidauspalveluun, Kvarn X:ään:

Kvarn X - uusi suomalainen kryptovaluuttojen välitys- ja säilytyspalvelu
Suomeen on avautunut uusi ammattitason palvelu kryptosijoittajille. Kvarn X -palvelu on luotettava, kotimainen kryptovaluuttojen välitys- ja säilytyspalvelu. Palvelussa ostat ja myyt yli 20 eri kryptovaluuttaa. Kryptovarojesi turvallisen säilytyksen takaa Kvarnin käyttämä instituutiotason Fireblocks…

Markkinatapahtumat

Tämän viikon eräs merkittävimmistä tapahtumista oli varmasti SEC päätös jättää valittamatta elokuisesta oikeuden päätöksestä muuntaa Grayscalen rahasto ETF:ksi:

Bloombergin analyytikkojen mukaan todennäköisyys Bitcoin-ETF:n hyväksymiselle on noussut tämän jälkeen jo 90 %:iin:

Tämän lisäksi keneltäkään ei varmasti jäänyt huomaamatta Cointelegraphin väärä ilmoitus Bitcoin ETF:n hyväksymisestä, joka pamautti bitcoinin kurssin useamman prosentin nousuun.

Kun tämä väärä tieto Bitcoinin ETF-hyväksynnästä julkaistiin, näimme selvästi, kuinka vahva tulevaisuuden kysyntä Bitcoinille tulee olemaan. Tämä yhdistettynä altcoinien suhteelliseen vähäiseen volatiliteettiin voi johtaa Bitcoinin dominanssin kasvuun tulevien viikkojen ja kuukausien aikana, minkä vuoksi voisi olla hyvä idea tunnistaa Bitcoinin beta-kohteita. Näistä ossa on mukana myös Defi Suomen aiemmin julkaisemassa bitcoin-oppaassa. 

  • Stacks (Tuo älykkäitä sopimuksia Bitcoinille Layer 2:n muodossa)
  • Badger (Bitcoin-pohjainen DeFi-protokolla, joka rakentaa parhaillaan omaa Liquity-haarukkaansa stETH:n ja BTC:n kanssa)
  • Rootstock (Bitcoinin päälle rakennettu älykkäiden sopimusten yhteensopiva sivuketju)
  • Sovryn (Rootstockin päälle rakennettu DeFi-protokolla lainanotolle ja lainaamiselle)
  • Threshold Network (Hajautettu kynnysarvokryptografiaverkko, joka rakentaa syntetisen BTC-kääreen Ethereumille)
Defi Suomen opas: Bitcoin ja defi
Moni bitcoinin omistaja varmasti pohtii miten bitcoinista saisi kassavirtaa tuottavan sijoitusinstrumentin. Bitcoinin omistaminen itsessään kun ei tuota mitään, muuten kuin potentiaalisen arvonnousun kautta. Tässä artikkelissa käydään läpi tämän hetkisiä vaihtoehtoja, palveluita ja metodeja yhdistä…

Alt coin seasonia saamme odotella todenäköisesti 2024 syksyyn asti.

Tosin tällä viikolla merkittävimmät in-flowt olivat Solanaan.

Tämä artikkeli näkyy vain maksaville tilaajille

Liity mukaan maksavaksi tilaajaksi ja saat pääsyn kaikkiin sivuston sisältöihin ja oppaisiin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu