Hyvää huomenta defikansa, joka tasapainoilee arvopapereiksi luettavien kryptovaluuttojen ja bitcoinin välillä. Lähdetäänpä katsomaan minkälaista kaaosta oli markkinoilla tällä viikolla. Luvassa muutamia erittäin herkullisia uutisia ja tilastoja!


Defi Suomen uudet sisällöt


Neljä mielenkiintoista defiprojektia, joiden market cap on vielä alle $50 miljoonaa:

Neljä lupaavaa kryptoprojektia alle 50 miljoonan dollarin markkina-arvolla
Karhumarkkinat voivat olla erinomainen tilaisuus sijoittajille, jotka etsivät laadukkaita defiprojekteja, jotka voivat tarjota merkittäviä tuottoja tulevina vuosina. Tässä artikkelissa tarkastelemme neljää lupaavaa kryptoprojektia, joiden markkina-arvo on alle 50 miljoonaa dollaria. ‌‌1. Mux: Perp…

Discordissa tapahtunutta:

 • Vinkki defipalvelusta, joka maksaa +30 % APY-tuottoja ETH:lle ilman impermanent loss -riskiä
 • Fantomin roadmap tähän vuoteen
 • Vinkki uudesta mielenkiintoisesta LSD-likviditeetti palvelusta
 • Listaus tämän viikon kryptotapahtumista, kuten tulevista unlockeista
 • Vinkki uudesta Base-lohkoketjuun avautuvasta dexistä, jolla on iso markkinaosuus toisessa L2:ssa
 • Erään LSD.fi-palvelun airdrop kaikille steikkaajille

Haluatko saada pääsyn Defi Suomen suljettuun Discord-ryhmään? 😎 Nappaa tästä naurettavan edullinen (5 €/kk) tilaus tästä: ➡️ https://launchpass.com/defi-suomi/discord.

Saat sillä yhteisön tuen, uusimmat vinkit defipalveluista, hakkeroinneista, artikkeleista, lohkoketjuista ja monista muista sijoittamiseein vaikuttavista tekijöistä.


Markkinatapahtumat

 • Digitaalisten assettien investoinnit ovat nähneet ulosvirtauksia pörsseistä - kuudennen peräkkäisen viikon ajan, noin 39 miljoonan dollarin arvosta.
 • Kryptovaluutat ovat laskeneet fear-alueelle viettäen suurimman osan viimeisestä kolmesta kuukaudesta neutraalilla alueella.
 • Huhtikuusta 2023 lähtien kryptomarkkinalla on ollut nettomyynti-tilanne eli niitä on myyty enemmän kuin ostettu
 • Bitcoin laski alle 200 viikon liukuvan keskiarvon (WMA) ja nousi sen yläpuolelle huolimatta kaikista pelottelutaktiikoista (FUD). Yli 10 000 Bitcoinin valaat jatkavat Bitcoinin kerryttämistä, kun kaikki muut myyvät.
 • Ethereum liikkuu 1 744 ja 1 919 dollarin välillä, kun kaupankäyntivolyymit pysyvät masentuneina. Valaat keräävät Ethereumia, ylittäen elokuun 2015 kaikkien aikojen korkeimmat tasot.
 • USDC:n tarjonta on laskenut 15,7 miljardia dollaria vuonna 2023, BUSD:n 11,5 miljardia dollaria vuonna 2023.
 • Solanalla on 24 kertaa enemmän päivittäisiä transaktioita kuin Ethereumilla ja 57 kertaa enemmän kuin Bitcoinilla.
 • NASDAQ ja Bitcoin korreloivat, molemmat nousseet noin 16% tässä neljänneksessä.
 • Noin 21% kaikista toimistotiloista Yhdysvalloissa on tyhjillään (merkittävä deflaatiopaine). Kaupallinen kiinteistövuokraus kohtaa tällä hetkellä suuria paineita ja saattaa johtaa merkittävään rahoituskriisiin. Kannattaa tarkkailla tilannetta.
 • Jos käytät vipuvaikutusta sijoittamisessa, varmista, että sinulla on tarpeeksi puskuria ottaaksesi vastaan tappiot ja kurssien alenemisen!

Viimeisen seitsemän päivän aikana ETH, SOL, AVAX, XRP ja TRX ovat voittaneet BTC:n. BNB sai iskun, ja me kaikki tiedämme kyllä miksi. BTC on laskenut 2,66%, kun taas ETH on laskenut vain 0,6% viikon aikana. XRP on ainoa nimi tummanvihreällä, kaiken muun sekavan FUD:n keskellä.

SEC:n ansiosta tämä oli ankea viikko kolmelle isoimmalle kryptolle. Kuitenkin, kaikki ovat toipuneet edes osittain sen jälkeen, kun tämän viikon FUD on alkanut laantua. Tilanne tuntuu pysähtyvän viikonlopuksi.

Altcoinit, jotka ovat suhteellisen suojattuja viimeaikaiselta negatiiviselta sentimentiltä, näkivät myös ulosvirtauksia viime viikolla. Huomattavimpia olivat Algorand, joka näki 65% AuM:n ulosvirtauksen viime viikolla (8 miljoonaa dollaria), ja Ethereum 5,9 miljoonaa dollaria. Litecoin ja Uniswap näkivät pieniä sisäänvirtauksia, 0,5 miljoonaa dollaria ja 0,2 miljoonaa dollaria vastaavasti.

Lauantaina altcoin-markkinaan tuli merkittävä -20 % tiputus kun isommat pääomasijoittajat myivät omistuksiaan ja osa market makereistä poistui markkinoilta.

Vuodesta toiseen BTC:n supplyn muutos maantieteellisten alueiden perusteella on osoittanut samanlaista eroa kuin stablecoinien tarjonta. Yhdysvaltalaiset toimijat ovat menettäneet hallintaa BTC:n supplyssä, heidän osuutensa on laskenut 11% vuodesta 2022 lähtien. Euroopan markkinat ovat olleet suhteellisen neutraaleja viimeisen vuoden aikana. Aasian markkinat ovat nähneet merkittävän kasvun BTC:n supplyn hallinnassa, se on noussut 10%.

Tämä artikkeli näkyy vain maksaville tilaajille

Liity mukaan maksavaksi tilaajaksi ja saat pääsyn kaikkiin sivuston sisältöihin ja oppaisiin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu