Hyvää huomenta defikansa! Tällä viikolla monen salkku alkoi varmasti vihertämään lukuisten positiivisten uutisten myötä. Lähdetäänpä katsomaan mistä tarkemmin ottaen oli oikein kyse!


Defi Suomen uudet sisällöt

Penpie ja Pendle Finance:

Pendle ja Penpie ne yhteensopii
Penpie on innovatiivinen DeFi-palvelu, joka on suunniteltu parantamaan sijoittajien tuottoja Pendle Finance -alustalla. Se on rakennettu Magpie XYZ:n toimesta ja se tarjoaa erityisesti Pendle Finance -käyttäjille suunnattuja palveluita, jotka keskittyvät tuottojen ja veTokenomics-mallin tehostamisee…

Discordissa tapahtunutta

  • Vinkki uudesta avautuvasta lainapalvelusta, joka rakentuu GND protokollan päälle
  • Potentiaalinen kilpailija suosituklle perp-aggregaattorille, Mux Protocolle.
  • Vinkki palvelusta, jossa tiettyä assettia voi käyttää perp-treidauksen margin-vakuutena ja tienata sille samaan aikaan yieldiä
  • Uusi LST/LSD-protokolla on tulossa jossain kohtaa markkinoille. Eri LSD-positioita vastaan voi mintata stablea, joka tienaa korkotuottoa pelkästään pitämällä sitä lompakossa
  • Vinkki palvelusta joka maksaa 40 % APY-tuottoa stableille, wBTC:lle ja ETH:lle

Haluatko saada pääsyn Defi Suomen suljettuun Discord-ryhmään? 😎 Nappaa tästä naurettavan edullinen (5 €/kk) tilaus tästä: ➡️ https://launchpass.com/defi-suomi/discord.

Saat sillä yhteisön tuen, uusimmat vinkit defipalveluista, hakkeroinneista, artikkeleista, lohkoketjuista ja monista muista sijoittamiseein vaikuttavista tekijöistä.


Markkinatapahtumat

Markkinoilla vihertää ja uusi optimismi on heräämässä!

Bitcoin on jälleen ylittänyt 200 viikon liukuvan keskiarvon, mikä on merkittävä indikaattori sen arvonkehitykselle. Samanaikaisesti Bitcoinin määrä pörsseissä on laskussa, mikä viittaa tarjonnan kiristymiseen. Yli neljän miljardin dollarin arvosta Bitcoineja muuttuu kuukausittain illikvideiksi, mikä tarkoittaa, että ne eivät ole enää vapaasti vaihdettavissa.

Ethereum, toinen suosittu kryptovaluutta, vähentää jatkuvasti omaa supplyään. Ethereumia stakedaan eli lukitaan yhä enemmän, mikä vähentää sen vapaasti vaihdettavissa olevaa määrää. Lisäksi Ethereum on deflatorinen, eli sen arvon odotetaan nousevan ajan myötä.

Samaan aikaan bitcoinien määrä keskitetyissä pörsseissä jatkaa laskuaan eli ei ole kohta enää bitcoineja myytäväksi.

Tilanne on sama myös deflatorisen ja supplytä vähentävän Etherin suhteen.

Tämä artikkeli näkyy vain maksaville tilaajille

Liity mukaan maksavaksi tilaajaksi ja saat pääsyn kaikkiin sivuston sisältöihin ja oppaisiin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu