Hyvää heinäkuista sunnuntaita defikansa, joka vaeltaa SEC:n ja FED:n päätösten keskellä. Vaikka meillä Suomessa vietetäänkin heinäkussa lomia, maailmalla defimarkkina on täynnä aktiviiteettiä, konfrensseja, uusia projekteja ja muuta mielenkiintoista. Lähdetään katsomaan mitä tällä viikolla tapahtui!


Discordissa tapahtunutta:


Haluatko saada pääsyn Defi Suomen suljettuun Discord-ryhmään? 😎 Nappaa tästä naurettavan edullinen (5 €/kk) tilaus tästä: ➡️ https://launchpass.com/defi-suomi/discord.

Saat sillä yhteisön tuen, uusimmat vinkit defipalveluista, hakkeroinneista, artikkeleista, lohkoketjuista ja monista muista sijoittamiseein vaikuttavista tekijöistä.


Markkinatapahtumat

Yleisesti markkinoilla viikon tärkein tapahtuma oli varmasti oikeuden päätös XRP:n ja SEC:n vastaisessa taistelussa. Se on hieman moniuloitteinen lopputulos, sillä instituutiosijoittajille tarjotut XRP-tokenit täyttivät arvopaperin määritelmän, mutta mikä oli erittäin positiivista oli päätös siitä, että yleisillä markkinapaikoilla tarjottavat tokenit eivät taas ole arvopapereita. Tämä päätös piristi erityisesti kryptoja, jotka SEC itse luokitteli aiemmin arvopapereiksi. Sen myötä myös koko yleinen markkina piristyi hetkeksi, mutta tippui takaisin nopeasti vanhalle rangelle.

Yleisestä markkinatunnelmasta hyvä kuva alla. Se näyttää miten pahasti pääomasijoitusmarkkinat ovat kuivuneet eli uutta rahaa ei ole tulossa markkinoille ainakaan sitä kautta.

Yleinen tunnelma markkinoilla on edelleen odottava. Markkinan sentimenttiä mittavaava fear & greed -indeksikin jatkaa samalla keskitason rangella:

Defin näkökulmasta täytyy nostaa positiivinen uutinen eli hajautettujen pörssien aktiviteetti suhteessa keskitettyihin pörsseihin on tasaisessa kasvussa.

Muistutus: Bull run käynnistyy aiempien kierrosten perusteella 295 päivän kuluttua!

Heinäkuussa Yhdysvaltojen korkokulut olivat noin 18 % sen menoista. Kaikki varmasti ymmärtävät, että tälläinen tilanne ei ole millään tavalla kestävällä pohjalla:

Tämä artikkeli näkyy vain tasolle: Premium

Liity mukaan ja upgraidaa tilisi taso nähdäksesi tämän artikkelin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu