Hyvää perjantaita defikansa! Olen heinäkuun loppuun asti reissussa, joten nämä uutiskirjeet saattavat tulla sunnuntain sijaan lauantaisin tai perjantaisin. Tällä kertaa uutiskirjeessä on taas rutkasti asiaa defimarkkinasta, uusista potentiaalisista airdropista, sekä EthCC 2023 -tapahtuman kuulumisia.


Defi Suomen uudet sisällöt

Uusi Hopium-jakso: Keskustelemme Polkadotin Ambassadorin, Tomi Asikaisen kanssa Polkadotista ja sen tulevaisuudesta:

Hopium #44 - Polkadotin ekosysteemi, vieraana Tomi Astikainen by Hopium.fi
Jaksossa numero 44 purudutaan ensimmäistä kertaa Hopium-podcastin historiassa Polkadot ekosysteemiin, ja asiantuntijavieraana meillä on Polkadot Ambassador Tomi Astikainen. Alkuun käydään lyhyesti läpi Tomin matkasta kryptoihin ja miten päätyi tiivimmin Polkadotin pariin. Käymme lyhyesti läpi Polkad…

Defi Suomen Discordissa tapahtunutta:


Haluatko saada pääsyn Defi Suomen suljettuun Discord-ryhmään? 😎 Nappaa tästä naurettavan edullinen (5 €/kk) tilaus tästä: ➡️ https://launchpass.com/defi-suomi/discord.

Saat sillä yhteisön tuen, uusimmat vinkit defipalveluista, hakkeroinneista, artikkeleista, lohkoketjuista ja monista muista sijoittamiseein vaikuttavista tekijöistä.


Markkinatapahtumat

Hyvä herrasväki, olette juuri selvinneet läpi pisimmän ja surkeimmatn bitcoin-kauden:

ja Cathie Woodin bullish arvio bitcoinin hinnasta on vaivaiset $1,5m dollaria:

Yleisesti ottaen markkina jatkaa vaakatasoon matamistaan tällä nykyisellä tasolla. Pientä heittoa positiiviseen ja negatiiviseen suuntaan, mutta ei mitään merkittävää. Markkinoilla on selvästi taas odottava tunnelma.

Mielenkiintoisena ilmiönä täytyy mainita poikkeuksellisen vahva bitcoinien pois siirtyminen pörsseistä. Tämä on yleisesti tarkoittanut vahvaa positiivista signaalia, koska myyjiä ei ole markkinoilla kohta enää jäljellä. Tätä samaa teemaa on nostettu nyt useampi kuukausi esiin Defi Suomen uutiskirjeistä. Bitcoin tuntuu olevan ikään kuin ladattu jousi, joka ponnahtaa kohta aggresiivisesti ylös.

Varoja on myös edelleen valunut sisään kryptoihin. Merkittävin summa, $140 miljoonaa on investoitu bitcoiniin.

Osa tästä varallisuudesta on tullut stable coineista, jotka ovat jo on-chain ja osa sen ulkopuolelta.

Tyypillisesti bitcoinin ja stable coinien välillä on negatiivinen korrelaatio eli kun toinen nousee, toinen laskee.

Tästä positiivisuudesta huolimatta, isoin hype on käynnissä tällä hetkellä alt coin -markkinassa. SEC:n väliaikainen tappio nosti monen kryptovaluutan arvostuksia niin paljon, että altcoin season -mittari pamahti kattoon.

Tämä artikkeli näkyy vain maksaville tilaajille

Liity mukaan maksavaksi tilaajaksi ja saat pääsyn kaikkiin sivuston sisältöihin ja oppaisiin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu