Tällä viikolla defifarmaajan viikkokirjeessä on monia mielenkiintoisia tuottotilaisuuksia tarjolla. Osa pooleista maksaa huomattavan korkeita tuottoja isoille ja turvallisille blue chip -tokeneille, kuten vaikkapa ETH tai wBTC.:

  • USDC-pohjainen pooli Optimism-lohkoketjussa maksaa 18 % vuosituottoa USDC ja OP -tokeneina
  • Samassa ketjussa toimiva lainapalvelu antaa USDC:lle taas 24 % tuoton ja wBTC:llekin mukavan 10 % vuosituoton.
  • Jos tämä ei vielä riitä niin myöskin Optimism:n puolella toimiva pienempi hajautettu pörssi (dex) maksaa ETH-USDC -parille likviditeetin tarjoamisesta 47 % APR-tuoton ja ETH-wBTC -parillekin huiketa 20 %. Tälläisiä tuottoja ei ole nähty sitten viime alkutalven.
  • Mukana myös yksi vinkki Avalanchen puolelta, jossa likvidin Avax-tokenin steikkauksesta maksetaan 7 % ja samaan palveluun on avautunut veToken-mallin lukitusmahdollisuus governance-tokenille.
  • Linkki pidempään postaukseen, joka selittää miksi Uniswap on itse asiassa raportoinut virheellisesti pooliensa koon ja likviditeetin. Artikkelissa selvennetään myös mitä tämä tarkoittaa defifarmaajan kannalta.
  • Mikäli Uniswap V3 Ethereumin päälohkoketjussa on liian kallis kaasumaksujen vuoksi, raportissa on vinkki uudesta Polygonissa avautuvasta palvelusta, joka tarjoaa automaattisen Uniswap V3 -position hallinnan sijoittajan puolesta.
  • Raportin lopussa vielä jälkiruuaksi nostot Uniswapin pooleista muutamassa eri lohkoketjussa, jotka maksavat likviditeetin tarjoajalle 50-100 % tuottoja blue chip -pooleissa.

Kuullostaako mielenkiintoiselta? Hypätään tutkimaan defifarmaajan uusia farmaustilaisuuksia viikolle 38:

Tämä artikkeli näkyy vain maksaville tilaajille

Liity mukaan maksavaksi tilaajaksi ja saat pääsyn kaikkiin sivuston sisältöihin ja oppaisiin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu