Hyvää lauantaita te aktiiviset defifarmaajat! Vaikka krypto- ja sijoitusmarkkina kärsii keskuspankkien kiristävästä rahapolitiikasta, defimarkkinat maksavat siitä huolimatta loistavia tuottoja ja tarjoavat sitä kautta jatkuvaa passiivista tuloa. Tätä tuloa voi käyttää joko elämisen arkikuluihin, vaihtaa stable coineiksi odottamaan sijoitustilaisuuksia, tai uudelleen sijoittaa farmeihin ja nostaa sitä kautta tuottoja.

Tämän viikon defifarmaajan raportissa mukana:

  • Uusi Cosmoksen päälle rakennettu palvelu, joka tarjoaa laiskalle defisijoittajalle automaattisia sijoitusstrategioita. Vaikka palvelu toimii Cosmoksessa, sen ensimmäinen strategia pyörii tällä hetkellä Aave-lainapalvelussa ja maksaa leppoisaa 17 % APY-tuottoa.
  • Raportissa on nosto myös mielenkiintoisesta ja huomaamatta jääneestä Optimism-lohkoketjun innovatiivisesta lainapalvelusta, joka maksaa 5-20 % APR-tuottoja $OP-tokenina. Itse pidän siellä tällä hetkellä $SNX-tokeneita ja saan niille 34 % tuoton.
  • Raportin lopussa on riskiä välttävälle defifarmaajalle useampi ETH-pohjainen farmi, joka maksaa 5-15 % APR-tuottoa ilman impermanent loss -riskiä. Voit siis pitää rahasi ETH:nä ja saada sille passiivista tuloa samalla.

Kuulostaako mielenkiintoiselta? Hypätään tutkimaan mistä on kyse 👇

Tämä artikkeli näkyy vain maksaville tilaajille

Liity mukaan maksavaksi tilaajaksi ja saat pääsyn kaikkiin sivuston sisältöihin ja oppaisiin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu