Hyvää lauantaita te aktiiviset defifarmaajat! Vaikka krypto- ja sijoitusmarkkina kärsii keskuspankkien kiristävästä rahapolitiikasta, defimarkkinat maksavat siitä huolimatta loistavia tuottoja ja tarjoavat sitä kautta jatkuvaa passiivista tuloa. Tätä tuloa voi käyttää joko elämisen arkikuluihin, vaihtaa stable coineiksi odottamaan sijoitustilaisuuksia, tai uudelleen sijoittaa farmeihin ja nostaa sitä kautta tuottoja. Huomioithan, että mikään tässä raportissa esitetty palvelu ei ole kannustin sijoittaa siihen.

Tämän viikon defifarmaajan raportissa mukana:

  • Palvelu, jonka kautta saa single-side likviditeetin tarjoamisesta kiinteä korkoista tuottoa. Palvelu tarjoaa tätä likviditeettiä ns. interest rate swappien käyttäjille. Sen ansiosta käyttäjät voivat valita joko kiinteän tai vaihtuvakorkoisen tuoton.
  • Mikäli olet bullish likvidien steikkaustokeneiden, kuten Rocketpoolin tai Lidon suhteen, tarjolla on ETH-pohjaisia pooleja, jotka maksavat tällä hetkellä jopa +180 % APR:iää ja varasi pysyy samaan aikaan ETH:ssä ja LDO:ssa tai RPL:ssä.
  • MEV-toimialalla toimivan palvelun tokenille saa mukavaa 20 % APR-tuottoa ETH-pohjaisessa poolissa, samalla kun olet mukana koko toimialan kasvussa

Voltz


Voltz Protokolla on innovatiivinen defipalvelu, joka toi ensimmäisenä markkinoille perinteisestä rahoituksesta tutut interest rate -swapit. Niiden avulla voidaan muuntaa vaihtuva korko kiinteäkorkoiseksi ja toisin päin.

Tämä artikkeli näkyy vain maksaville tilaajille

Liity mukaan maksavaksi tilaajaksi ja saat pääsyn kaikkiin sivuston sisältöihin ja oppaisiin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu