Hyvää lauantaita te aktiiviset defifarmaajat! Vaikka krypto- ja sijoitusmarkkina kärsii keskuspankkien kiristävästä rahapolitiikasta, defimarkkinat maksavat siitä huolimatta loistavia tuottoja ja tarjoavat sitä kautta jatkuvaa passiivista tuloa. Tätä tuloa voi käyttää joko elämisen arkikuluihin, vaihtaa stable coineiksi odottamaan sijoitustilaisuuksia, tai uudelleen sijoittaa farmeihin ja nostaa sitä kautta tuottoja. Huomioithan, että mikään tässä raportissa esitetty palvelu ei ole kannustin sijoittaa siihen. Kryptomarkkinoihin sisältyy korkea riski ja voit menettää kaikki sijoittamasi varat.

Tämän viikon defifarmaajan raportissa mukana:

  • Uusi innovatiivinen lainapalvelu, joka hyödyntää Aave- ja Compound -palveluita. Se poistaa ns. spreadin lainan antajan ja ottajan välillä. Sen ansiosta tallettaja saa korkeamman tuoton ja lainaaja pienemmän koron. Uskon, että tämä ominaisuus tulee myöhemmin myös muihin lainapalveluihin natiivisti mukaan.
  • Kolme mielenkiintoista Uniswap v3 -poolia, joissa tämän hetkisestä markkinatilanteesta ja aktiivisuudesta johtuen n. 200 % APY-tuotto tunnetuille blue chip -tokeneille
  • Palvelu, jonka avulla voit sijoittaa NFT-markkinan infrastruktuuriin ja tienata samalla +60 % APY-tuottoa ja saada passiivista tuloa.

Kuten näkyy niin FTX:n myrksyistä ja markkinoiden kaaoksesta huolimatta defi puksuttaa menemään ja tarjoaa edelleenkin mielenkiintoisia mahdollisuuksia tienata passiivista tuloa samalla kun odottelee markkinoiden elpymistä.


Morpho Finance

Tämä artikkeli näkyy vain maksaville tilaajille

Liity mukaan maksavaksi tilaajaksi ja saat pääsyn kaikkiin sivuston sisältöihin ja oppaisiin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu