Tämä artikkeli on suunnattu defin aloittelijoille, jotka ovat vasta tutustumassa defipalveluiden maailmaan. Tässä artikkelissa käydään läpi mitä tarkoittaa yield farming ja miten sen avulla voi tienata tuottoja defissä. Huomioithan, että mikään tässä artikkelissa mainittu palvelu ei ole kannustin sijoittaa siihen. Kryptovaluuttoihin ja niiden palveluihin sijoittaminen sisältää korkean riskin ja sijoittaja voi menettää koko sijoittamansa pääoman.

Humble defi farmer

Yield farming tarkoittaa nimensä mukaisesti defituottojen farmaamista eri palveluista. Pääsääntöisesti se on liitetty erilaisten hajautettujen pörssien tarjoamiin kannustinohjelmiin, joiden kautta defisijoittaja voi nostaa tuottoja joka päivä palvelusta. Monen aktiivisen defisijoittajan eräs tärkeimmistä aamurutiineista onkin farmituottojen kerääminen eri defipalveluista ja niiden uudelleen sijoittaminen tai vaihtaminen vaikkapa stable coineiksi.

Itselleni eräs defin parhaista puolista on juurikin nämä joka päivä maksettavat tuotot. Toisin kuin perinteisessä rahoitus- ja sijoitusmaailmassa, missä osinkoja maksetaan enimmillään muutaman kerran vuodessa, defissä sinulla on yield farmaajana palkkapäivä joka ikinen aamu! Mutta mistä tässä yield farmauksessa tarkemmkn ottaen on siis kyse?

Likviditeetistä farmaukseen

Tämä artikkeli näkyy vain tasolle: Premium

Liity mukaan ja upgraidaa tilisi taso nähdäksesi tämän artikkelin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu