Rage Trade on Arbitrumissa eli Ethereumin layer 2 -lohkoketjussa toimiva defipalvelu, joka tarjoaa vivutettua ETH-treidausat 5x-kertoimella. Tämä saattaa kuulostaa lukijan taustasta riippuen joko liian yksinkertaiselta tai liian monimutkaiselta. Palvelu on vasta testiverkossa eli tarjolla on alpha-vinkkiä uudesta potentiaalisesti merkittävästä defipalvelusta. Tässä artikkelissa on avattu Rage Traden mekaniikkaa ja mitä se tarkoittaa defifarmaajan kannalta sekä lyhyt opas palvelun käyttöön. Lopussa on myös tuttuun tapaan avattu palveluun sisältyviä riskejä.

💡
Perpetual-protokollat ovat jatkuviin futuureihin pohjautuvia sopimuksia, jotka ovat jatkuvasti “auki” toisin kuin perinteiset futuurit, joilla on eräpäivä. Futuurimarkkinat mahdollistavat defisijoittajille joko vivutetun eli velalla tapahtuvan shorttaamisen (sijoittaja uskoo markkinoiden laskevan) tai longaamisen (sijoittaja uskoo markkinoiden nousevan).
Rage Trade on keskittynyt pelkästään Etheriin, koska se haluaa olla mahdollisimman “pääomatehokas” eli mahdollistaa sijoitetulle pääomalle mahdollisimman hyvä tuoton ja käyttöasteen. Tämän taustalla on uudet mekanismit, joissa Etherin likviditeettiä haetaan useista eri defipalveluista sijoittajien käyttöön (omnichain recycled liquidity) ja virtuaalinen AMM, jonka likviditeettina toimii nimensä mukaisesti virtuaaliset assetit.

Rage Traden innovaatiot ja mitä ne tarkoittavat defifarmaajan kannalta

Tämä artikkeli näkyy vain tasolle: Premium

Liity mukaan ja upgraidaa tilisi taso nähdäksesi tämän artikkelin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu