Hyvää huomenta rapumarkkinan pohjilla mateleva defikansa, joka yrittää löytää sijoituksilleen tuottoa ja pyrkii vastustamaan houkutusta alkaa sijoittamaan kaikenmaailman meemikolikoihin.


Defi Suomen uudet sisällöt

Näin rakennat itsestään takaisin maksavan lainan Aave:n avulla: https://www.defisuomi.fi/itsestaan-takaisin-maksava-laina-aave-lainapalvelun-avulla/. Artikkelissa opetetaan kuinka Aave-lainapalvelun avulla voidaan rakentaa sijoitusportfolio, jossa osa sijoituksista maksaa nostettua lainaa hiljalleen pois.

Mitä kuuluu isoimmalle ja vanhimmalle stable coinille eli Tetherille: https://www.defisuomi.fi/mita-kuuluu-tetherille/

Defi Suomen Discord-ryhmässä tapahtunutta

  • Hehkutusta työkalusta, jolla voi tarkistaa mikäli sama henkilö omistaa tokenia useamman eri lompakon kautta. Tästä on erityisesti hyötyä meemikolikoita treidattaessa.
  • Justin Sun ilmoitti alkavansa farmaamaan ja treidaamaan defissä noin $170 miljoonan salkulla. Discordissa jaettiin Justinin lompakon osoite, jonka avulla hänen treidejään voi seurata.
  • Uusi defipalvelu, jossa tarjolla +50 % APR-tuotto stable coineille
  • Vinkki Arbitrumin palvelusta, joka on jakamassa n. $2 miljoonan edestä ARB-tokeneita
  • Vinkki uudesta lainapalvelusta Ethereumissa, jonka vakuutena voi käyttää tuottavia LSD-tokeneita
  • Uusi Pendle Financen päälle rakentuva palvelu, joka tarjoaa tällä hetkellä launchissa 17000 % APR tuottoa
  • Uusi IDO launch tulossa Arbitrumiin ja siellä Camelot Exchangeen
  • Uusi avautuva AMM-pörssi Bitcoinin BRC-20 -tokeneille

Markkinatapahtumat

Yleinen markkina on ollut tämän viikon suhteellisen hiljainen ja rauhallinen. Bitcoinin ja Etherin kurssit kulkivat rapumarkkinaa vaakasuoraan.

Koko defimarkkinan TVL on edelleen noin hieman vajan $50 miljardin tuntumassa. Uutta rahaa ei ole tullut markkinoille.

Smart money painottaa edelleen vahvasti defin blue chip -tokeneita, kuten Lidon LDO:ta, wBTC:tä tai MKR:iä. Toki mukana on myös markkinatrendin mukaisesti meemikolikoita, kuten PEPE tai SHIB.

Sama trendi näkyy pääomasijoittajien omistuksissa.

Uutiset


Tether hajauttaa treasuryaan Bitcoiniin Tether on alkanut hiljalleen hajauttamaan omaa treasuryaan myös Bitcoiniin. He ovat hankkineet Q1 aikana noin 52,670 Bitcoinia. Tetherin Q1 voitto oli lähes 1,5 miljardia dollaria. Tether ansaitsee rahaa saamalla korkotuloja Yhdysvaltain valtion velkakirjoista samalla kun he maksavat tallettajilleen 0% korkoa. Lue lisää

Ethereum steikkausjono kasvaa Ethereumin steikkausjonossa ei ole enää poistuvia, vaan ainoastaan sisäänpäin tulijoita. Tämä tarkoittaa, että ihmiset jatkavat ETH:n steikkaamista ja tuskin kukaan vetää varojaan pois. Tämä jatkaa ETH:n saatavilla olevan tarjonnan vähenemistä. Lue lisää

Tämä artikkeli näkyy vain maksaville tilaajille

Liity mukaan maksavaksi tilaajaksi ja saat pääsyn kaikkiin sivuston sisältöihin ja oppaisiin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu