Tämä Defi Suomen opas käy yksinkertaisesti läpi esimerkin siitä miten rakensin itsestään takaisin maksavan lainaposition Aave-lainapalvelun avulla ja sain sillä rahoitettua itselleni keittiöremontin. Tämä on vain esimerkki miten itse olen toiminut, ei neuvo miten sinun kannattaisi sijoittaa varasi. Kannattaa huomioida, että defin käyttöön sisältyy aina riskejä varojen menettämisestä.


Suomalainen treidausalusta kryptoille, KvarnX

Kaikki eivät välttämättä halua säilyttää kryptojaan selainlompakossa, opetella avainlausekkeen suojaamista tai privaattiavaimia. KvarnX on tähän tarpeeseen luotu luotettava suomalainen, reguloitu ja turvallinen alusta treidata yli 28 kryptovaluuttaa.

  1. Turvallinen: Säännelty ja turvallinen, tarjoaa instituutiotason säilytysratkaisuja.
  2. Edullinen ja läpinäkyvä hinnoittelu: Alhaiset kaupankäyntikulut ja ei piilokuluja.
  3. Kattava raportointi: Tarjoaa tapahtuma- ja omistusraportteja sekä vero- ja kirjanpitoraportteja.
  4. Laaja token-valikoima: Yli 28 kryptovaluuttaa ja lisää tulee jatkuvasti
  5. Ammattitason likviditeetti: Tehokas toimeksiantojen toteutus, joka etsii parhaan likviditeetin markkinoilta

Sopivan lainaposition rakentamiseen voi käyttää muitakin defin tarjoamia lainapalveluita, mutta Aave on niistä isoin ja turvallisin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita etteikö sen käyttöön sisältyisi riskejä. Mikäli Aave-lainapalvelu ei ole sinulle vielä tuttu, suosittelen ennen tätä artikkelia lukemaan läpi Defi Suomen oppaan Aave-palveluun täältä:

Defi Suomen opas Aave-lainapalvelun käyttöön
Mikä ihmeen Aave? Aave on Suomesta (tai suomalaisen perustajan) alkunsa saanut defin suurin ja käytetyin lainapalvelu, joka tarjoaa digitaalisia lainoja ja rahoitusratkaisuja yrityksille ja yksityishenkilöille. Se perustettiin vuonna 2017 EthLend-nimellä ja aloitti toimintansa tarjoamalla lainoja…

Artikkeli lopussa on esimerkki myös toisesta potentiaalisesta lainapalvelusta, jota olen itse käyttänyt vastaavan strategian rakentamiseen.

Kolmiosainen malli

Itse olen rakentanut oman itsestään takaisin maksavan lainakoneeni kolmen tärkeän kivijalan varaan. On tärkeää huolehtia niistä kaikista ja suunnitella minkälaisia valintoja niiden suhteen tekee. Se vaikuttaa positiosi riskiin ja tuottoon.

Vakuus:

Tämä artikkeli näkyy vain maksaville tilaajille

Liity mukaan maksavaksi tilaajaksi ja saat pääsyn kaikkiin sivuston sisältöihin ja oppaisiin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu