Hyvää huomenta Suomen defikansa, joka yrittää sinnitellä karhu- ja härkämarkkinan välissä, odottaen Bitcoinin seuraavaa puoliintumista ja tuulipukukansan adaptaatiota. Täältä tulee taas aimo annos asiaa siitä mitä kaikkea mielenkiintoista tapahtui defimarkkinassa kuluneen viikon aikana.


Defi Suomen uudet sisällöt

10 Tapaa saada tuottoa ETH:lle: https://www.defisuomi.fi/10-tapaa-ansaita-tuottoa-eth-lle/

Mikä Ihmeen ERC-6551? https://twitter.com/DefiSuomifi/status/1661928761577689089

Discord-ryhmässä tapahtunutta:

 • Kattava Twitter-thread tietoturvan hallinnasta ja riskeistä web3:ssa
 • Opas yield treidaukseen Pendlen avulla
 • Vinkki uusiin lohkoketjuihin laajentuvasta reserve protokollasta, joka toimii hyväksi havaitulla Liquityn mallilla. Tämä voinee olla bullish-uutinen kyseisen projektin tokenin suhteen.
 • Menestyneeseen Arbitrumin lohkoketjussa toimivaan GND + GMD -ekosysteemiin on julkaistu uusi lainapalvelu joka on lähtenyt vahvaan kasvuun
 • Uusi pre-paid kryptokortti maailmalle, jossa beta-vaiheessa ei lainkaan KYC:tä
 • Palvelu jolla voit shortata impermanent loss:ia eli saada tuottoa samaan aikaan kun tarjoat likviditeettiä
 • Linkki twiittiin joka käsittelee Solanan potentiaalisesti positiivista tulevaisuutta ja mitä se voi tarkoittaa sen arvon näkökulmasta
 • Suosittu dex, jonka kannustinpalkkio-ohjelma on juuri käynnistymässä

Haluatko saada pääsyn Defi Suomen suljettuun Discord-ryhmään? 😎 Nappaa tästä naurettavan edullinen (5 €/kk) tilaus tästä: ➡️ https://launchpass.com/defi-suomi/discord.

Saat sillä yhteisön tuen, uusimmat vinkit defipalveluista, hakkeroinneista, artikkeleista, lohkoketjuista ja monista muista sijoittamiseein vaikuttavista tekijöistä.


Markkinatapahtumat

Useampaa kryptosijoittajaa varmasti huolestuttaa yleinen makrotilanne. Tässä muutamia nostoja uutisista:

 1. Lainaehtojen tiukentuminen: Yhdysvaltojen rahoitusmarkkinoiden tila herättää huolta. Fedin viimeisimmässä raportissa korostetaan luottopulan riskiä, joka voisi hidastaa taloutta. Lainaehtoja kiristetään, koska pankit pelkäävät talletusten katoamista.
 2. Inflaatio oikealla uralla: Inflaatio hidastuu, mutta pysyy sitkeänä. Asuntojen ja palveluiden hinnat edelleen vaikuttavat inflaatioon. Pandemian jälkeiset vaikutukset ovat osa syitä, kun kuluttajien kysyntä siirtyy tavaroiden sijaan palveluihin.
 3. Kiina hidastuu, mutta vahvuus on läsnä: Kiinan ja Euroopan unionin (EU) suhteet kiristyvät. EU ehdottaa sanktioita tietyille kiinalaisille yrityksille, jotka väitetään tukevan Venäjän sotaponnisteluja. Tämä olisi EU:n ensimmäinen tällainen toimenpide Kiinaa kohtaan. Kiina uhkaa vastatoimilla.
 4. Kiinan taloudellinen toipuminen on heikompaa kuin odotettiin. Kiinan suurimman kaupan heikko maailmanlaajuinen kysyntä kiinalaisille tuotteille on merkki tästä. Samalla Kiinan heikkous on tärkeä globaalille taloudelle.
 5. Heikompi kasvu Kiinassa voisi auttaa painamaan energiahintoja alaspäin, mikä puolestaan voisi auttaa inflaation hidastumista lännessä.
 6. Kiinan kysynnän hidastuminen voisi johtaa työpaikkojen menetyksiin näissä tuontimaiden ja globaalin kaupan laskuun. Kiina on suuri raaka-aineiden kuluttaja, ja kysynnän hidastuminen voisi johtaa raaka-aineiden kysynnän laskuun ja hintapaineiden alenemiseen.

Viimeisen täyden viikon aikana toukokuussa Bitcoin ja Ether seurasivat hieman eri polkuja. Ether nousi 1,5%, kun taas Bitcoin liikkui vähän ja kauppasi noin 26 700 dollarin tasolla, hieman alle viime perjantain tason.

Tämä artikkeli näkyy vain maksaville tilaajille

Liity mukaan maksavaksi tilaajaksi ja saat pääsyn kaikkiin sivuston sisältöihin ja oppaisiin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu