Moni on varmasti törmännyt kryptouutisia seuratessaan uuteen trendiin ja meemiin: Telegramissa toimiviin kryptotreidausbotteihin. Tässä Defi Suomen artikkelissa käymme läpi miten ne toimivat, minkälaisia eri kategorioita niistä löytyy ja saat lopuksi vielä kattavan listauksen mielenkiintoisista projekteista omaa tutkimustyötäsi varten.


Telegramin rooli kryptoalalla

Kun puhumme kryptovaluutoista ja niiden ympärillä pyörivistä yhteisöistä, Telegram nousee usein keskiöön. Tämä pikaviestipalvelu, joka tunnetaan sen vahvasta salauksesta ja yksityisyydestä, on muodostunut olennaiseksi osaksi kryptoalaa. Mutta miksi näin on?

Ensinnäkin, kryptovaluuttojen luonteeseen kuuluu vahva yksityisyyden ja turvallisuuden tarve. Telegram tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden luoda suljettuja ryhmiä ja kanavia, jotka ovat ihanteellisia keskusteluille, jotka vaativat korkeaa yksityisyyden astetta. Tämä on tehnyt siitä suositun alustan kryptovaluuttojen kehittäjille, sijoittajille ja harrastajille.

Toiseksi, Telegramin joustavuus ja monipuolisuus ovat tehneet siitä ihanteellisen alustan bottien kehittämiseen. Nämä botit voivat automatisoida monia tehtäviä, kuten kaupankäyntiä, tiedonhakua ja paljon muuta, mikä on erityisen hyödyllistä nopeasti muuttuvalla kryptoalalla.

Lisäksi Telegramin globaali ulottuvuus on mahdollistanut kansainväliset keskustelut ja yhteistyön eri kryptovaluuttojen ja projektien välillä. Tämä on edistänyt tiedonjakoa, yhteistyötä ja innovaatiota alalla.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Telegramin tarjoama yhdistelmä yksityisyyttä, turvallisuutta, joustavuutta ja globaalia ulottuvuutta on tehnyt siitä korvaamattoman työkalun kryptoalalla toimiville.


Mikä on Telegram-botti ja miten se toimii?


Telegram-botti on ohjelmoitu sovellus, joka toimii Telegramin sisällä ja on suunniteltu suorittamaan automaattisia tehtäviä vastauksena tiettyihin käyttäjän komentoihin tai pyyntöihin. Nämä botit toimivat kuin digitaaliset avustajat, jotka voivat suorittaa monenlaisia tehtäviä ilman, että käyttäjän tarvitsee poistua Telegram-sovelluksesta.

Toiminnallisuus:

Telegram-bottien toiminta perustuu komentoihin ja skripteihin. Kun käyttäjä lähettää botille komennon, botti käsittelee sen ja suorittaa siihen liittyvän toiminnon. Botit voivat olla yksinkertaisia, kuten sellaiset, jotka lähettävät sääennusteita, tai monimutkaisempia, kuten kryptotreidausbottit, jotka voivat suorittaa monimutkaisia tehtäviä.

Esimerkkejä siitä, mitä botti voi tehdä:

  • DEX-listausten sniippaus: Botti voi automaattisesti havaita uusia listauksia hajautetuissa pörsseissä (DEX) ja ilmoittaa käyttäjälle tai jopa suorittaa kauppoja käyttäjän puolesta.
  • Lompakoiden seuranta: Bottit voivat seurata eri kryptovaluuttalompakoiden saldoja ja transaktioita, lähettäen ilmoituksia käyttäjälle epätavallisista toiminnoista tai tiettyjen raja-arvojen saavuttamisesta.
  • Kaupankäynnin kopiointi: Jotkut botit mahdollistavat suosittujen treidaajien kaupankäyntistrategioiden kopiointiin, jolloin käyttäjät voivat automaattisesti jäljitellä menestyneiden treidaajien liikkeitä.

Tämä artikkeli näkyy vain maksaville tilaajille

Liity mukaan maksavaksi tilaajaksi ja saat pääsyn kaikkiin sivuston sisältöihin ja oppaisiin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu