Hyvää sunnuntaita defikansa! On aika taas katsoa mitä kaikkea tapahtui vauhdikkaassa defimarkkinassa tämän viikon aikana. Mukana on asiaa markkinoiden liikkeistä ja niiden merkityksestä, Bitcoin ETF:stä, vinkkejä uusista palveluista, hakkerointiuutisia ja muutama mielenkiintoinen työkalu defin käyttäjille.


Defi Suomen uudet sisällöt

Taas uusi Hopium-jakso, jossa keskustelemme Jjoale:n kanssa treidaamisesta kryptovaluutoilla:

Hopium #45 - Treidaaminen, vieraana jjoale by Hopium.fi
Jaksossa #45 puhutaan treidaamisesta, vieraanan jjoale. Miten treidaamiseen pääsee sisään? Mitä työkaluja tarvitaan ja ennenkaikkea, miten opitaan riskinhallinta? Netti on pullollaan tietoa, mutta mistä kannattaa lähteä etsimään oppia, jos treidaaminen kiinnostaa? Jaksossa mainitut asiat eivätole si…

Olet varmasti törmännyt Telegram-botteihin kryptotreidauksessa. Se on tämän hetken kuumin ja nopeiten kasvava kategoria. Vaan mistä ihmeestä siinä on kyse ja minkälaisia projekteja sieltä löytyy? Tsekkaa tämä Defi Suomen opas niin pääset alkuun:

Telegram-botit
Moni on varmasti törmännyt kryptouutisia seuratessaan uuteen trendiin ja meemiin: Telegramissa toimiviin kryptotreidausbotteihin. Tässä Defi Suomen artikkelissa käymme läpi miten ne toimivat, minkälaisia eri kategorioita niistä löytyy ja saat lopuksi vielä kattavan listauksen mielenkiintoisista proj…

Defi Suomen Discordissa tapahtunutta:


Haluatko saada pääsyn Defi Suomen suljettuun Discord-ryhmään? 😎 Nappaa tästä naurettavan edullinen (5 €/kk) tilaus tästä: ➡️ https://launchpass.com/defi-suomi/discord.

Saat sillä yhteisön tuen, uusimmat vinkit defipalveluista, hakkeroinneista, artikkeleista, lohkoketjuista ja monista muista sijoittamiseein vaikuttavista tekijöistä.


Markkinatapahtumat

Fed nosti keskiviikkona ohjauskorkoa odotetusti 0.25%: https://www.federalreserve.gov/newsevents/pressreleases/monetary20230726a.htm markkinat ottivat tämän uutisen vastaan sen suuremmin hötkyilemättä eli tämä oli selvästi hinnoiteltu jo kursseihin. Tämän hetkisten arvioiden mukaan FED:llä olisi edessään vielä yksi kurssinosto tämän syksyn aikana.

Uutta rahaa ei edelleenkään ole tullut markkinoille eli kyseessä on PvP-markkina. Toisen voitto on toisen tappio ja kun yksi projekti menestyy, toinen taas häviää:

Mikäli haluat pysyä kartalla lukuisten eri Bitcoin-ETF:ien aikatauluista niin alla oleva taulukko antaa hyvä kokonaiskuvan:

Hyvä muistutus tässä kohtaa Bitcoinin markkinakoosta eli olemme vielä hyvin alkuvaiheeessa:

Kesähelteillä markkinat selvästi hinnoittelivat sisään Bitcoin-ETF:n tulon ja siirtyivät spekuloimaan pienemmillä kryptovaluutoilla:

Tämä artikkeli näkyy vain maksaville tilaajille

Liity mukaan maksavaksi tilaajaksi ja saat pääsyn kaikkiin sivuston sisältöihin ja oppaisiin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu