Hyvää huomenta defikansa, joka sinnikkäästi yrittää löytää tuottoa kryptovaluutoilleen tässä tuskaisen pitkässä rapumarkkinassa. Tälläkin viikolla tapahtui taas mielenkiintoisia käänteitä markkinassa. Lähdetään katsomaan mistä on kyse!


Defi Suomen uudet sisällöt

Hopium-podcastissa turistiin Tomi Astikaisen kanssa Polkadotin nykytilanteesta ja tulevaisuudesta:

Hopium #44 - Polkadotin ekosysteemi, vieraana Tomi Astikainen
Listen to this episode from Hopium.fi on Spotify. Jaksossa numero 44 purudutaan ensimmäistä kertaa Hopium-podcastin historiassa Polkadot ekosysteemiin, ja asiantuntijavieraana meillä on Polkadot Ambassador Tomi Astikainen. Alkuun käydään lyhyesti läpi Tomin matkasta kryptoihin ja miten päätyi tiivim…

Discord-ryhmässä tapahtunutta:


Markkinatapahtumat

Well well, kuukausi on tuntunut varmasti monesta vuodelta:


Muistutuksena, että Bitcoinin spriaali-kartta pitää vielä hyvin paikkansa:

Fear and greed -indeksi on lähtenyt lievään nousuun. Toki jos katsoo indikaattoria pidemmältä ajalta niin se noudattelee samaa rapumarkkinaa kuin muukin kryptomarkkina.

Stable coinien osuus on ollut lievässä laskussa ja kurssiliikkeestä päätellen nämä varat ovat menneet kyrptoihin eivätkä poistuneet markkinoilta.

Uutta rahaa virtaa edelleen kuitenkin markkinoille ja edellisten viikkojen tapaan tästä suurimman osan nappaa itselleen tietysti bitcoin.

Alt season jatkaa vielä hetken aikaa, mutta itse uskon markkinan painuvat kokonaisuutena alas elokuussa ja bitcoinin pitävän pintansa, jolloin alt coin -markkinaindikaattori lähtee vahvaan laskuun.

Defin blue chip -palvelut ovat olleet kesäkuun jälkeen melkein +40 % nosteessa, vaan onko se samanlainen fake pump kuin tapahtui vuosi sitten syyskuussa?

Tämä artikkeli näkyy vain maksaville tilaajille

Liity mukaan maksavaksi tilaajaksi ja saat pääsyn kaikkiin sivuston sisältöihin ja oppaisiin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu