Hyvää huomenta Suomen sinnikäs defikansa! Tahti defissä tuntuu selkeästi kiihtyvän ja yleinen mieliala on vaihtumassa yhä positiivisemmaksi uusien mielenkiintoisten uutisten myötä. Lähdetään katsomaan mikä markkinaa nostatti tällä viikolla!


Defi Suomen Discordissa tapahtunutta:


Haluatko saada pääsyn Defi Suomen suljettuun Discord-ryhmään? 😎 Nappaa tästä naurettavan edullinen (5 €/kk) tilaus tästä: ➡️ https://launchpass.com/defi-suomi/discord.

Saat sillä yhteisön tuen, uusimmat vinkit defipalveluista, hakkeroinneista, artikkeleista, lohkoketjuista ja monista muista sijoittamiseein vaikuttavista tekijöistä.


Markkinatapahtumat

Historiallisesti härkämarkkina on käynnistynyt Bitcoinin puoliintumistapahtuman jälkeen ja on kestänyt noin 12-18 kuukautta. Mikäli tuleva härkämarkkina noudattaa tätä samaa sykliä, olisi sen huippu Q3/2025. Vielä on siis odotettavaa ja käsien päällä istumista luvassa.

Hieman toisen laskutavan mukaan seuraava bitcoinin ATH osuisi kesäkuulle 2025:

Lyhyellä aikajaksolla bitcoin väläyttelee buy-signaalia:

Tämä kuva on aina hyvä muistutus siitä miten defimarkkinalla yleisesti menee. Koko vuosi 2023 on menty TVL:n näkökulmasta vaakalentoa ja uutta varallisuutta ei ole siirtynyt defiin. Toki tässä kannattaa aina muistaa, että metriikaan vaikuttaa vahvasti myös kryptovaluuttojen hinnat dollareissa.

Uutiset

Blackrockin omien sanojen mukaan he odottavat Bitcoin-ETF:n tulevan markkinoille 4-6 kk päästä.

Tämä artikkeli näkyy vain maksaville tilaajille

Liity mukaan maksavaksi tilaajaksi ja saat pääsyn kaikkiin sivuston sisältöihin ja oppaisiin.

Liity mukaan Onko sinulla jo tili? Kirjaudu